| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-02-08 18:36:13 W tym poscie mozna sie pochwalic osiagami Ładzinek i wyscigami ulicznymi.
Czyli z czym sie scigalismy
P.S Tylko Ładami inne autka nie wchodza w gre |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-02-08 18:48:36 Na pase startowym na zaspie scigalem sie z golfem 1 tez 1.3 .
jak wzucilem na 3 to zaczelem go odstawiac hihihi i to jeszcze na gazie lecialem |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-02-08 19:04:49 Witam
całkiem niedawno , w środku zimy, dałem popalic Octawii, jakies 2.0 TDI Tego dnia spadło sporo sniegu, pod spodem troche lodu gdzieniegdzie, a ja miałem problemy z ładowaniem, musiałem trochę gonić obrotami.. i dośc szybko wystartowałem na swiatłach, na sąsiednim pasie stała owa rzeczona Octawia, koleś jak zobaczył jak go zostawiłem musiał się chyba za bardzo starać, napęd na przód, plus mocny motor i chyba WIĘCEJ MIELIŁ KOŁAMI , niż jechał do przodu, sytuacja powtarzał się jeszce chyba ze 2 razy na kolejnych swiatłach, ale odpusciłem gdy zdenerowany koleś na kolejnych ruszył na czerwonym świetle!! a przed następnymi wpadł w poslizg i omal nie spowodował niezłej kraksy |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-02-08 19:27:02 Moje ulubione miejsce do pokazywania swoich przewag to góra w Grucznie. Przed nią jest długi odcinek z ograniczeniem prędkości do 70 i podwójna ciągła . Jadę wtedy grzecznie i ci za mną trochę się podpalają... Na zjeździe trochę przyspieszam ( do przepisowych 90...) Ten za mną czasem atakuje już na zjeździe na podwójnej ciągłej...Ale jak gra uczciwie do dojeżdżamy do wzniesienia i "ustępuję " mu miejsce ( pod górę sa dwa pasy) i redukuję na 4 bieg zaczynam ostro przyspieszać . Zwykle próbuje mnie wyprzedzić i puchnie...Na szczycie mam ok. 140km/h i faceta za sobą. Największy sukces ostatnio to C5 ( pewnie z tych marnych 1800), które najpierw mnie poganiało światłami, a potem nie dało rady wtargać na górę swojego tłustego cielska tak szybko jak hoża łada. Z dwulitrówkami raczej nie mam szans. Niedawno śmignęło mnie też małe peugoet 106...Ale nie miałem nastroju do szarpania się i redukowania na 3 bieg... |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-02-08 19:32:10 hehe dzisiaj na drodze z poznania do konina scigałem sie z fiatem 125 już mnie nie złapał hihihihihihi a kiedyś "zjadłem" fiata stilo |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-02-08 20:23:24 mi sie najbardziej podoba jak polonezy stają kolo mnie na swiatlach i przygazówke robią.Ale smiesznie towygląda jak zostaja w tyle |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-02-09 01:46:49 Kilka dni temu ścigałem sie na obwodnicy trójmiasta z fiaciorem 1500. Na prostej szliśmy łeb w łeb. Pedał w podłodze, pod góre redukcja i koleś został daleko w tyle...
Zgadzam sie, że 1300 to dosyć żwawy silniczek. Na dynamike nie mogę narzekać. |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-02-09 07:50:04 Nie liczę już wszystkich wyprzedzonych w "wyścigach", ale w pamięci zostają te, które oklejone folią na szybach i naklejką remusa, sparco miętosiły pedał gazu na skrzyżowaniach....
Golf II, Polonez 1,6 (ten był naprawdę ładnie zrobiony pozdrawiam |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-02-09 08:53:21
i wlasnie z tego wzgledu raczej odpuszczam, gdy widze, ze trafilem na wariata. Jakos mam taki niefart, ze jak gnoja jakiego wyprzedzam, to on albo przyspiesza, albo co gorsza zajezdzza mi droge. Nie mowie to zwyklych kierowcach, bo takich "objechanych" to sie nie pamieta, ale o za przeproszeniem "tunerach" z bozej łaski, dodajacych mocy sportowa koncowka i alusami czy spoilerem. a raz to o malo w ryj nie dostalem, jak nie odpuscilem celice na trasie na rzgow . Na swiatlach koles pyta, jaki mam silnik, a ja na to" padaka, remont musze zrobi. Chyba mi idzie na 3 gary. A to taki zwykly, nic nie robilem...." facio sie czerwony zrobil, bo widzi, ze se jaja robie, i jak wysiadal z odpowiednia mina, to ja w noge i na strzalce w bok pojechalem i papa. ale z naturuy jestem raczej spokojnym i prtzesadnie ostroznym kierowca, nie mam zrobionego auta, wiec wyscigi z prawdziwewgo zdarzenia odpadaja.... |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-02-09 13:17:35 a ja niewiele dostałem od 2101 Svero w Sulejowie hehe |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-09 14:49:52 Powiem Wam, że jeżdżąc Niwką (tak przeciętnie przewietrzam ją raz w miesiącu Tak więc i Niwka ma całkiem dobre przyspieszenie (przynajmniej na początq rozpędzania [ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2004-02-09 14:50:44 ] |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-02-09 21:49:30 Andzeku ty uwazasz to za idiotyzm a dlamnie to frajda i dla innych moze tez.Ten post jest do chwalenia a nie o nazekania niemiej mi tego za zle. |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-02-09 22:29:48 Dzis wracalem od mechania i stanolem na swiatlach i sprawdzalem jak mi silnik chodzi i bawilem sie ssaniem i robilem przygaoke ale nie poto zeby kogos podraznic tylko zeby sprawzic jak silnicze pacuje i podjezdza seiczeto z tuningowane i kolesie zaczei sie smiac niewiem czy zemnie czy z autka mojego bo jak narazie wiwualnie trupa przypomina |