| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Fabianoss LOB NET MEMBER Opel Omega B 2.0i 8V ... Choszczno/ Aberdeen | 2007-03-23 22:47:03 Potrzebuje pomocy od mieszkańców Szczecina, Stargardu Szczecińskiego, Gorzowa WLKP poszukuje firm które skupuja samochody uzywane potrzebuje jakis namiarów na takie firmy.
Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam |
Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2007-03-23 23:51:20 Carstein szczecin
mozliwe ze pisze sie Car Stein nie pamietam oglaszaja sie na gratce oraz w auto gieldzie Pozdrawiam |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2007-03-25 21:32:51 wystaw auto gdzieś w necie i sprzedaj. jeżdzenie po komisach nic nie da albo dostaniesz połowe ceny chyba ze taka Ciebie urządza.
pozdr |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2007-03-26 12:54:35 Kto to ostatnio na spocie coś mówił ?
Stahu coś próbował opchnąć, jego spytaj. A ja mam zagłębie u siebie, jak będę przejeżdżał to mogę parę telefonów spisać, Wiem, że likwidują w Cargryfie ale czy kasę dostaniesz to nie sądzę, bo się pytałem. PS. a jaką masz instalkę gazową ? |
Fabianoss LOB NET MEMBER Opel Omega B 2.0i 8V ... Choszczno/ Aberdeen | 2007-03-26 15:29:31 Wiktorzi jeśli chodzi o instalacje gazową to jest to Tomasetto nie mam żadnych zastrzeżeni do niej autko śmiga beż zażutów.
Jeśli chodzi o sprzedaż to narazie chce sie tylko zorientować bo mam czas do 17 kwietnia jeśli kupiec sie nie znajdzie to ciężki bedzie los bestii. |