Nowy nabytek po esperaczq :)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
]cordi 2,0 GTI[/URL]
]2[/URL]
][/URL]
][/URL]
][/URL]

ale musze przyznac ze jesli chodzi o komfort seat przegrywa znacznie z espero po pierwsze jest o wiele mniej mijsca niz w espero komfort jazdy o wiele mniejszy moze spowodowane jest to tym ze cordi ma sportowe zawieszenie. Faktem ze zona zaczela robic prawo jazdy i juz zaczolem sie rozgladac za jakims fajnym esperaczkiem koniecznie z klima tak wiec nie dloogo znoow bede moogl sie cieszyc walorami esperaka

Trochę kosmetyki i będzie super.
Silniczek widzę ładny zamontowany w Seacie

Nawet ładny (poza wnętrzem) ale nigdy nie kupił bym seata.

Ile dałeś?
Jaki rocznik?
Ile koni?

a co masz do seatow? e niby daewoo lepsze? natomiast zamiana espero na taka cordobe to chyba tylko chec zmiany bo po za mocniejszym silnikiem ten samochod chyba pod zadnym wzgledem uzytkowym nei bedzie lepszy mniejszy, glosniejszy, wiecej pali, drozsze czesci, podobny wiek, podobna awaryjnosc

cuż...ładny kolor-pasuje ale to faktycznie auto dla kobitki z mocnym kręgosłupem ten utwardzony zawias musi nieźle dawać mu do wiwatu a w środku ładne fotele ale ciasnawo jak to w polo Oby nie dawał się mocno we znaki i dłuuuuugo służył.

Moze i niezle ma osiagi jak na tej klasy samochod ale nic pozatym. Ogolnie zaniedbane auto.

Fajna furka, tylko wnetrze mi sie nigdy w tej generacji nie podobalo.
Saqul co zlego jest w seatach ?

No cóż, zamieniłeś stare ale duze i komfortowe auto, na jeszcze starsze, małe i ciasne, hmmm. Zamienił stryjek...?

-----------------
czasem tu zaglądam

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2007-03-22 19:20:35 ]

...faktycznie awaryjność przeciętna... według raportów awaryjności (których jestem wielkim fanem),
8-śmio letnia Cordoba stoi na równi z 8-śmio letnią Laguną I, Alfą 156 i Vectrą B

Miałeś stargo knota i... masz starego knota. Może chociaż finansowo do przodu wyszedłeś?

Cytat:
2007-03-22 17:02:30, Bartek1112 pisze:
Ogolnie zaniedbane auto.

Przykro mi to powiedzieć,ale Bartek ma rację niestety. Szczególnie ten przedni zderzak niejeden krawężnik już zaliczył.

Cytat:
Miałeś starego knota i... masz starego knota. Może chociaż finansowo do przodu wyszedłeś?

...nie ma to jak podbudować człowieka na duchu

Cytat:
2007-03-23 20:20:52, ŁUKASZ_GAJER pisze:
...nie ma to jak podbudować człowieka na duchu

Dokładnie

Cytat:
2007-03-24 08:07:04, Norbi69 pisze:
Dokładnie

Czyżbym jakąś nieprawdę napisał?

tak niestety musze sie z wami zgodzic co do komfortu jazdy i przestrzeni w środkoo w doozej mierze przegrywa z espero.
a jesli chodzi o kosmetyke to jestem juz w trakcie jej robienia bo auto jak je koopiłem było faktycznie zaniedbane biorąc roowniez fakt ze przestalo nie jezdzone jakies 4 m-ce zanim je koopiłem.Co do komfortu tez seat nie ma co startować do espero ogoolnie zalooje ze sprzedalem swojego esperaczka no ale cooz czlowiek sie ooczy na bledach. ale bez zalamki koopooje nastepnego esperaka juz nie dloogo sie pochwale nawet mam jednego na okoo heh

Cytat:
2007-03-22 16:38:03, saqul pisze:
Ile dałeś? Jaki rocznik? Ile koni?

5600,- , 1994 , 117 KM

przyczym spalanie miesci sie na poziomie 10l/100 po miescie i 7,5 trasa nie tak zle mam na mysli gaz oczywiscie

PIszesz jak 14latka na blogu,
Cytat:
doozej... koopiłem...cooz....

itede.
Jedyny plus to taki ze ta fura o wiele wolniej traci na wartosci niz esperak i ,ze latwiej bedzie ja sprzedac. A co tam masz na wyposazeniu ? Silnik marny, jakby to bylo 16v 150km to wtedy widzialbym sens zmiany z esperaka

Cytat:
2007-03-24 13:45:37, swirek13 pisze:
przyczym spalanie miesci sie na poziomie 10l/100 po miescie i 7,5 trasa nie tak zle

Mniej pali moje Espero
Benzyny - oczywiście

Cytat:
2007-03-24 17:28:23, maskekk pisze:
A co tam masz na wyposazeniu ? Silnik marny, jakby to bylo 16v 150km to wtedy widzialbym sens zmiany z esperaka

na wypos :

-el szyby
-szyberdach
-centralny zamek
-wspomaganie kier
-kompooter pokładowy
-welur tap
-halogeny
-airbag
-sport fotele (GTI)

co do silnika to nie jest to zwykłe 2,0 bo jest na elektronicznym modoole wtryskowym i posiada 117 konikoow co przy tak małej masie mozna bardzo dobrze odczooc, i tu jest plus tego auta Espero w zaden sposoob nie ma sie co roownac osiagami z tym silnikiem i to mnie kreci heh

Co do pisowni to przyzwyczajenie z irca to jest jak naloog nic na to nie poradze ale widze ze nie masz problemoow z odczytywaniem wiec mysle ze zbytnio nie bedzie ci to przeszkadzac

Cytat:
Mniej pali moje Espero

poroownoojesz silnik 2,0 i 1,5 16v wiec nie wiem co w tym dziwnego ze twoje espero mniej pali jest to normalne

Cytat:
2007-03-27 23:27:07, swirek13 pisze:
z irca

To chyba siedzisz na #dzieci.pl i #nastolatki bo ja z #psxpl, #bitchx i innych normalnych nie mam takich przyzwyczajen