Prośba o zakup części... Namiar... Cokolwiek...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Potrzebuję wąż chłodnica <-> termostat... Jest po jeździe mokry... Wiele wytrzymał, ale nastał czas...

I łącznik trzymający końcowy wydech... W Gdańsku tych elementów nigdzie nie ma... Idzie wydech przyspawać ? Czy będzie lipa ?

Żenada

Za pomoc z góry dziękuję

podaj numery katalogowe czesci jakbeda na kotsisa to ci kupie..ale tylko po numerach kat..zeby potem nie bylo ze cos innego dostales niz chciales

Kuba, a mógłbyś zapytać o coś dla mnie: jest taki przewód który idzie od chłodnicy klimy (meta, guma, metal) wchodzi do sprężarki i jednocześnie rozgałęzia (znów metal, guma, metal) do osuszacza. Silnik 2,0 rocznik 95. Symbol to 96168988. Jakby był, napisz mi na priva - ustalimy szczegóły. Biorę go na 100%. Powinien kosztować ok. 200 zł netto.
Faktycznie Gdańsk to wieś.... tego przewodu też nigdzie nie można dostać.

Cytat:
2007-03-05 12:11:03, qbaj pisze:
podaj numery katalogowe czesci jakbeda na kotsisa to ci kupie..ale tylko po numerach kat..zeby potem nie bylo ze cos innego dostales niz chciales

Kubuś nie ma innego przewodu do mojego parcha

Z lewej strony od chłodnicy do termostatu.

Z góry dziękuje... Bo zarżne silnik jak będę tak jeździł

Cytat:
2007-03-05 12:58:32, Zoltar pisze:
Kubuś nie ma innego przewodu do mojego parcha Z lewej strony od chłodnicy do termostatu. Z góry dziękuje... Bo zarżne silnik jak będę tak jeździł

zolti ja nei wiem co jest..bo ja mam kuzwa 1.5...a w ogole to ja siedze w chacie z goraczka..wiec jak nie bede mial numeru to nic nie gwarantuje..wiec wysil sie laskawie i znajdz ten numer a co do tlumika to chodzi ci o gumowy wieszak czy co?? sorry autentycznie dzisiaj wqrwiony chodze i gryze wszystkich

jak co to jak podacie numery katalogowe to tez moge kupic

Cytat:
2007-03-05 13:18:13, Jabuszko pisze:
jak co to jak podacie numery katalogowe to tez moge kupic

to co maja po dwa miec? anyway...jesli naprawde mozesz to ja sie nie obraze..bo nie wiem kiedy z domu wyjde..a im sie pewnie spieszy ale jak nie bedziesz mogl to podtrzymuje swoje checi

Cytat:
2007-03-05 12:04:33, Zoltar pisze:
Idzie wydech przyspawać ?

Idzie... tylko pamiętaj, że nowy kompletny wydech kosztuje nieco ponad 200 zł i pomyśli czy się opłaca?

Panowie obaj..sprawdzcie jeszcze tutaj akwimat to dobry sklep dobre ceny i sprzedaz rowniez wysylkowa przewod dla zoltiego chyba widze nawet "przewod chlodnicy lewy" "przewod chlodnicy prawy"

Jabuszko, jak możesz - zapytaj . Nr części 96168988.
Z góry dziękuję.
S.

Cytat:
2007-03-05 14:23:15, qbaj pisze:
Panowie obaj..sprawdzcie jeszcze tutaj akwimat to dobry sklep dobre ceny i sprzedaz rowniez wysylkowa przewod dla zoltiego chyba widze nawet "przewod chlodnicy lewy" "przewod chlodnicy prawy"

Dzięki Kuba

Czy ktoś może sprawdzić czy numer F 96116000 dotyczy tego czego potrzebuje ? Ma ktoś możliwość pokazania skanu z katalogu części ?

Wieszak jest, dziś zamówię.

Jeszcze raz dzięki Kuba, akurat o Akwimacie zapomniałem.

Niech Ci się wynagrodzi w lodach, wszak idzie wiosna

wg katalogu na www.czescisamochodowe.com to jest element nr 1 na rysunku

czyli to jest do 1.5 do 2.0 jest wlasnie na www.czescisamochodowe.com ale oni nie sa laskawi podawac numeru katalogowego z fabryki

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2007-03-05 15:58:22 ]

Dzięki Wielkie Kuba.

Wie ktoś czy to jest to samo ?

Pewnie nie

Cytat:
2007-03-05 16:04:50, Zoltar pisze:
Dzięki Wielkie Kuba. Wie ktoś czy to jest to samo ? Pewnie nie

no przeciez napisalem jasno ze NIE..inaczej bym se nie zadawal trudu zeby wklejac obrazek do 1.5 jest inny niz 1.8-2.0 a ktos w ogole korzystal z tego sklepu do czescisamochodowe.com ?

Soras.

Słabo się czuje dziś psychicznie...

Cytat:
2007-03-05 16:13:28, Zoltar pisze:
Soras. Słabo się czuje dziś psychicznie...

ja tez..cos bym chetnie rozp...zepsul zolti..zapytaj u siebie na wsi o rure do 1.5 mam z pewnego zrodla info ze rura jest ta sama ma dwa rone numery katalogowe ale to jest to samo..nr dla 1.8-2.0 jest 96109384 ale mozesz operowac tym numerem do 1.5..byc moze stad cale zamieszanie i ci mowia w gdansku ze nie ma..bo szukaja w katalogu najpierw numeru dla 2.0 a potem w magazynie czesci o tym numerze..a zdajsie przestano tym numerem operowac..takze zoltar fajt!

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2007-03-05 16:44:14 ]

Cytat:
2007-03-05 15:05:32, SlawekH pisze:
Jabuszko, jak możesz - zapytaj . Nr części 96168988. Z góry dziękuję. S.

dzisiaj juz nie dam rady jutro zadzwonie i dam znac

Cytat:
2007-03-05 16:09:51, qbaj pisze:
ktos w ogole korzystal z tego sklepu do czescisamochodowe.com ?

Ja ze 2-3 lata temu kupując jakieś popierdółki nigdzie nie dostępne.

Jadar twierdzi, że węże się różnią.

Cena ponoć 35 zł... Zobaczymy jaki termin napisze.

Cytat:
2007-03-05 15:05:32, SlawekH pisze:
Jabuszko, jak możesz - zapytaj . Nr części 96168988. Z góry dziękuję. S.

nei chce Cie zalamywac ale w auto partsie babka pwoiedziala ze kosztuje to 250 zl i ejst tylko na zamowienie