MotoNews.pl
4 Mam położony nowy lakier ! (16624/12) - PT

Mam położony nowy lakier !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie! Moja samarka ma położony nowy lakier .Długo na to czekałem i w końcu slowo ciałem się stało.Nowy lakierek,firmy DuPoint,jest trochę inny od starego.Jest to ciemnoniebieski metalik z dodadkiem czerwonej perły.Pięknie wygląda.Czeka mnie jeszcze polerowanie i nabłyszczanie.Muszę wywołać jeszcze zdjęcia,zeskanować i przesłać do galerii.

Gratulacje i czekamy na nowe fotki
To już chyba teraz jest jeszcze idealniejszy IDEAŁ
aha i czekamy także na FILM Z SULEJOWA
jak nie masz jak zgrać na kompa to coś sie załatwi

To się nazywa dbałość! Tylko jak wyszły pierwsze kwiaty rdzy, to od razu przemalowanie całej, a nie tylko zrobienie pojedynczych łat.

Stoki, winszuję!!! "Serce roście" - jak powiedział poeta.
Niech nie tylko cieszy oko, ale niech Ci służy jak najdłużej.

Pozdrawiam!!!

Stoki, pochwal się jeszcze, o ile uszczupliło twoją kieszeń, bo i ja się zbieram do lakierowania . inestety przerażająmnie ceny w W-wie...

Siemanko!Góralu,lakiernik jest bardzo porządnym człowiekiem i przedewszystkim bardzo dokładnym w robocie.Dwóch jego synów również odwalają kawał porządnej pracy.Za "prostowanie" blach,szpachlowanie,wstawianie ubytków w karoserii i wiele innych rzeczy zapłaciłem 800 zł.
Lakier miałem swój (bazę),bezbarwny dał lakiernik.Tak to się przedstawia.

Wow, daj jakiś namiar na tego człowieka. w takiej cenie bardzo chętnie skorzystam z jego usług.
niemalże od ręki, chyba że to 500km od W-wy

Witam,

No śmiem teraz stwierdzić, że Ładna Stokiego jest teraz jedną z najładniejszych ład jeżdżacych po polskich drogach.

Myslę że teraz przyszedł czas na położenie chromu na silniku

Jacek

O to namiary na lakiernika,który jest w Czyżewie Osadzie,130 km od Warszawy.Czyżew leży natrasie kolejowej W-wa-Białystok (na mapie łatwo można znalęźć).Jeżeli ktoś będzie chciał nr telefonu,to niech mi da znać.
Na marginesie powiem,że położył mi 6-ć warstw bazy (metaliku) i dwie warstwu lakieru bezbarwnego.

Łał!
Jak przyjdzie do oglądania, to przeciwsłoneczne okulary będę chyba musiał założyć, bo moje oczy mogą nie znieść takiego blasku...
Gratulacje mój Stokisiu -> faktycznie będziesz miał jedną z najŁADNiejszych Ład w Polsce (może nawet i najŁADNiejszą)! Już była piękna, a teraz...!

Eee,no Adasia Lada tez teraz pięknie wyglądamyślę że narazie to będą DWIE najładniejsze Lady,chociaż Kacpra Nivka też się pięknie błyszczy i wygląda super. W każdej kategorii będzie jakiś faworyt
Pzdr Grzesiek

Jeszcze nikt nie widział nowo położonego lakieru a tu tyle miłych słów.Wymieniłem również przednią szybę,która ma pas przeciwodblaskowy.Kupiłem ją w Białymstoku.Może okulary nie będą potrzebne

Stoki,byłes w Białymstoku i nic nie powiedziałes?Oj nieładnie
Pzdr Grzesiek

Cytat:
2003-05-20 13:27:09, mily_byd pisze:
To się nazywa dbałość! Tylko jak wyszły pierwsze kwiaty rdzy, to od razu przemalowanie całej, a nie tylko zrobienie pojedynczych łat.

miły o czym Ty piszesz ....jakiej rdzy ???
Gratulacje i miłego polerowania/nabłyszczania

kurde, taki lakierek i tylko 8 stowek???
wy tam na Wschodzie to macie chyba za dobrze)))
lepiej nie pytaj, ile to kosztuje w Lodzi

w Łodzi?? nawet nie pytaj ile to kosztuje w W-wie...

ludzie a kto w w-wie kładzie lakier chyba ten co nie ma juz co robic z kasa a tak to jedzie sie jak najdalej słyszałem z enawte za 5stówek mozna połozyc i to tak ze szkoda gadac

A ile Goralu?

po znajomosci usłyszałem 2000pln plus materiały.
a 30km od W-wy 2000pln z materiałami.

pozdrawiam, GÓRAL

Grzesiu,byłem w Białymstoku przez ok 45 min. w zaszły piątek około 11-ej.Z tym że znajomy podwiózł mnie.Aczkolwiek myślałem o Tobie będąc pierwszy raz w woim mieście