Fiat 126 Drag Racing 350 KM!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy to silnik z kołami, czy moze cos innego ale...zresztą,zobaczcie tego potwora!

oto dane:

a tu kolejny!!!

dane:

Specification Street Machine:- SR49
Engine V8 355 CHEVY

Heads EARLY 283 HEADS

Camshaft EDELBROCK TORKER II

Intake TORKER II

Power Adder NIL

Transmission POWERGLIDE

Rear End FORD CORTINA LSD

Tyres YOKOS

Bylo..Jeszcze na starym forum...Zaraz pewnie ktos wrzuci tego malca startujacego z podniesionym przodem...

a tu znalazłem taka 128))

ładny gażniczek...weber 48(!) IDF

tam na pierwszym zdjęciu, za 128 stoi chyba DF!

Cytat:
2003-06-01 16:04:01, Wyrwizab pisze:
Bylo..Jeszcze na starym forum...Zaraz pewnie ktos wrzuci tego malca startujacego z podniesionym przodem...

Chętnie takie zdjęcie zobacze ...czekam

Cytat:
2003-06-01 16:04:01, Wyrwizab pisze:

ten z podniesionym przodem to żaden z nich, tylko ten z węgier 1.9td

Cytat:
Chętnie takie zdjęcie zobacze ...czekam

No i wykrakalem

Ale kozackie zdjątko dzięki, ale by gościom mina opadła gdyby maluszek tak na światłach ruszał z jakimś Seatem ... ba nawet z BMW

Chce takiego !!!

wow taki stanąć z kimś z pod świateł

a tu kilka podobnych fiacików)

tak to jest Fiat TOPOLINO!!!! który Orginalnie wygląda tak

Czy ten bialy fiat nei ma czasem silnika z Nissana/ Wyglada b. podobnie do silnika 200 SX

A jednak co tam opory powietrza

Cytat:
Czy ten bialy fiat nei ma czasem silnika z Nissana/ Wyglada b. podobnie do silnika 200 SX

Niestety nie z Nissana a z......Lanci Delty Integrale HF!!

Tak ....gość założył do bloku z fiata 124 dohc głowice z Delty...efekt ponoć całkiem fajny!)

Przepiękne to 124 coupe "flying fiat".

W akcie desperacji byłbym w stanie zamienić się na niego za swojego DFa

Cytat:
2003-06-02 16:10:23, Yankee pisze:
Ale kozackie zdjątko dzięki, ale by gościom mina opadła gdyby maluszek tak na światłach ruszał z jakimś Seatem ... ba nawet z BMW

jeśli cie to ucieszy to zapraszam na moja strone do działu --GALERIE-- gdzie pozwoliłem sobie umieścić cztery krótkie filmiki z tym malcem .

zanim mnie ktos opieprzy za lamerstwo to wyjaśniam że ściągnołem je z strony węgierskiej dzień wcześniej przed tym jak ukazały sie donich linki na naszym forum
( a pozatym nie znam wegierskego i nie doczytałemsię że nie wolno tego rozpowszechniać

Już ściągam dzięks, a moge je wysłać znajomym??

Muszę was panowie zasmucić to jest cały motor z integrale 124 ma taki sam blok jak 132 a tu jest problem bo głowica z delty poza tym że jest to 16v to jest przyokrąglona a w 124 jest kanciasta i jest wiele problemów aby to spasić razem, ale może .....

Cytat:
2003-06-06 21:59:12, Yankee pisze:
Już ściągam dzięks, a moge je wysłać znajomym??

no ja je też w sumie bez pozwolenia umiesciłem u mnie, chciałem po prostu aby je jak najwieksza ilośc osób zobaczyła