MotoNews.pl

Debica pasio pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sadzicie o tych oponach czy sa cos warte czy lepiej kupic cos innego cena za sztuke to 110 zl rozmiary 175/70 r13

kolego w lublinie w 5 hurtowniach / sklepach z oponami powiedzieli mi ze debice to tylko na zime frigo 2. Letnie passio przestaly juz byc nawet produkowanymi. Pozatym opona passio przy deszczowej pogodzie wogole nie daje rady. Lepiej dolozyc te 15 zlotych na sztuce i kupic cos lepszego....

Ps nie zebym wypowiadal sie na pustych opiniach ze sklepow. w poprzednim autku mialem passio i podczas deszczu jkest naprawde fatalnie

[ wiadomość edytowana przez: kormoran dnia 2007-04-03 09:27:35 ]

Cytat:
2007-04-03 09:26:01, kormoran pisze:
[...] nie zebym wypowiadal sie na pustych opiniach ze sklepow. w poprzednim autku mialem passio i podczas deszczu jkest naprawde fatalnie

Potwierdzam.

daj sobie luz z tymi oponami, miałem je kiedyś w aucie, totalna porażka

Kiepskie opony. To już lepsze Kormorany Impulser. Przynajmniej na deszczu nie świrują.

oponki

Fulda

No dobra, ale co po pięciu dniach eksploatacji możesz powiedzieć?

Cytat:
2007-04-03 10:40:10, WilK pisze:

Że są fajne

Też jedyne co mogę powiedzieć na temat Passio, na pewno nie będzie dobrym słowem

Cytat:
2007-04-03 10:40:10, WilK pisze:

Ja nic, czytałem opinie innych.

Cytat:
2007-04-03 10:56:17, VEG pisze:
Że są fajne

Jak w TopGear?

witam dębice to chyba kiepski pomysł słyszałem wypowiedzi że wogóle sie nie da chamować
opony 175/70/13

Ja bym ci chyba polecił FULDY ECOCONTROL

Mam takie 175/65/14 i są z.......e
POZDRO FOR ALL

Poczytaj opinie

kliknij - opinie

pozdrawiam
Arturek

[ wiadomość edytowana przez: Arturek dnia 2007-04-03 19:24:10 ]

na oponkach nie oszczedzaj warto dolozyc troche i miec coś lepszego (czyt. nie koniecznie bardzo drogiego)

Dzieki za rady i opinie zdecyduje sie jednak na cos innego moze jakies fuldy

Dębica Passio odpada. Bardzo śliska na mokrej nawierzchni, podobnie jak jej poprzedniczka Vivo. Obecnie używam opon Fulda Carat Progresso. Kierunkowe, bardzo ciche, na mokrym uratowały mi przód samochodu , do tego przystepna cena, niewiele wyższa od Passio.