Przełączniki podnoszenia szyb

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy wie ktoś gdzie można nabyć przełaczniki (tylne) do sterowania szybami, bo moje już są zdezelowane a nie moge tego nigdzie znaleść

Pomijam sprawę gdzie można je dostać,ale musisz wiedzieć z jakimi kostakmi masz przełączniki-bo były dwa rodzaje (a numer katalogowy jest taki sam).Jeden rodzaj,to okrągła kostka jak głośnikowa starego typu,a drugi rodzaj to zwykła prostokątna na konektory.

mam okrągłą kostke

W olkushó za 55 zł mają obydwa rodzaje.

piotr_ek czy możesz podać adres i ew. tel gdzie w Olkuszu można kupić te włączniki mi chodzi konkretnie o włącznik szyby pasażera z przodu. Cena 55 zł to za sztukę?

Olkusz, ul.Górnicza (mogę Ci kupić i zawieźć do Krakowa. Odbiór w Nowej Hucie), tel. sklepu: 510 251033

Dzięki bardzo. Najpierw zgodnie z sugestią muszę sprawdzić z jakim rodzajem kostki są moje włączniki

a ja kupilem oba na allegro-razem bylo bodajze 30zl ( moze mniej bo za dwa przelaczniki+wlacznik awaryjnych+daszek przeciwsloneczny zaplacilem 50zl z wysylka)
wyslij maila do kilkunastu osob z allegro a moze cos sie trafi
pzdr
arek

[ wiadomość edytowana przez: iampinki dnia 2007-06-18 22:33:55 ]

Znalazłem w Krakowie sklep Auto Wanda w DH "Wanda" w Nowej Hucie 51 zł szt. przełącznika. Nie maja na stanie ale są w stanie sprowadzić na drugi dzień.

Propozycja z Allegro jak najbardziej - bo taniej

Jeszcze dodam że sprzedawca we wspomnianym sklepie sprawdził w swoim komputerze i ciekawostka ostatni raz ktoś kupował u nich taki przełącznik w 2005 r. ówczesna cena - 37 zł.

w temacie przełacznika mam pytanko czy podośnik szyby będzie działać jak się odepnie kostę w drzwiach z tego panelu koło kierowcy bo u mnie chyba ten przełacznik robi jakieś zwarcie

Cytat:
2007-06-21 14:26:35, rudi pisze:
w temacie przełacznika mam pytanko czy podośnik szyby będzie działać jak się odepnie kostę w drzwiach z tego panelu koło kierowcy bo u mnie chyba ten przełacznik robi jakieś zwarcie

NIE

Podaję namiary na miejsce gdzie mogą te cusie być. Niedawno pytałem i mieli.

tel/fax. 0 32 281 65 77
41-907 Bytom, Adolfa Piątka 9a
pow.Bytom, woj. śląskie
polmozbytbytom@onet.pl