Moc silnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do ilu koni mechanicznych można przerobić silnik w maluchu lub jak przymontować do niego silnik od punto 1.1 lub seicento 900(czy da się to wogule zrobić).

dzienki za odpowiedzi!!!!!!!!!!!

szukaj !!!

koniec transmisji...

www.maluch.mgt.prv.pl

Maluchowski silnik mozesz spokojnie podciagnac do ok 90km....ale nie pojezdzisz nim dlugo....
caly widz polega na tym aby go podkrecic jak najwyzej...ale zachowujac odpowiednia wytrzymalosc....
a inne silniki owszem da rade zamontowac...nawet 1,9TDi z VW!!!

Maluch to niezwykłe auto pełne mozliwości
Naprawde tyle niezwylkych silników w maluchach widziałem ze juz nic mnie chyba nie zdziwi, wystarczy poczytać nasze forum i pooglądać dzjęcia prolili niektórych osób. Moc silnika to kwestja umiejętności wyobraźni no i oczywiście funduszy.....

A ciekaw jestem gdzie Madcar widział tego 90 KM kaszelka ( z silnikiem kaszelka oczywiście)?

w Polce niejeden taki silnik był zbudowany... rozwiert do 900 i moce ponad 80KM..

Cytat:
2003-06-09 12:06:48, rafa4d pisze:
Do ilu koni mechanicznych można przerobić silnik w maluchu lub jak przymontować do niego silnik od punto 1.1 lub seicento 900(czy da się to wogule zrobić).

Do silnika malucha przymocowac silnik punto
Co ty chcesz zrobic

chce do malucha wlozyc ten silnik a nie przymocowac do silnika maluchowskiego Troche mu sie pojebalo z pisownia