MotoNews.pl

Czy ma ktos tutaj zdolnosci manualno-blacharskie...?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, poszukuje kogos kto moglby zrobic moja essinke na 'cacys' a konkretnie progi i tylne blotniki, lub polecic mi niedrogiego blacharza w okolicach Krakowa lub niewielkiej odleglosci od Kraka?
W PL bede za tydzien i na kilka dni wiec mi na tym zalezy. Moj mechanik robil mechanike tylko i nie wyrobi sie z blacharka - ma innej roboty kupe....
Zalezy mi na tym poniewaz ok. 8.04. chce essine zabrac na dluzej ze soba do anglii i chcialbym miec porobione wszystko.
Z gory dziekuje

Up

A jednak sie zdecydowałaś?

Fajnie, Będziemy się na 100% spotować. Tymczasem w czwartek spot w Dublinie. Może na wakacje bedzie nas więcej na wyspach

Cytat:
2007-03-26 20:11:02, DarasBB pisze:
A jednak sie zdecydowałaś?
Fajnie, Będziemy się na 100% spotować. Może na wakacje bedzie nas więcej na wyspach

Musze czyms jezdzic, poza tym mam jeszcze inna koncepcje, ale to za tydzien sie wszystkiego dowiem czy niebawem nie przezuce sie na 4x4
teraz szukam pomocy w naprawie essinki...

[ wiadomość edytowana przez: RumJanek dnia 2007-03-28 03:01:39 ]

heh po prostu nie ktozi sa dupy i boja sie ze jak Ci zrobia to bedziesz mial ladniejsze autko od ich :p

Ja takie zdolnosci posiadam na poziomie powiedzmy 3/5 (czyt. zrobi dobrze ale cudów nie bedzie) no i niestety mieszkam daleko, w ogole musze najpierw swoja rakjete zrobic ale tyle nią na co dzien jezdze ze nie da rady rozlozyc

Ja juz pogodzilem sie z tym i szukam kogokolwiek kto by mi to zrobil, najwyzej dziewczyna mnie odbie ze lub przyjade czymkolwiek.
nie mam mapy i jesli moge cie prosic to zlokalizuj swoja miejscowosc jak wypada to z krakowem...
w razie czego bede uderzal na priv, a co do maszyny: mysle ze niewazne kto i czym jezdzi, a raczej wazne jakim ktos jest czlowiekiem!!!

[ wiadomość edytowana przez: RumJanek dnia 2007-03-28 03:05:29 ]

no niestety ja czyms takim niee operuje niee posiadam kwalifikacji z tego zakresu jakim ty sobie zyczysz (wolasz) takze pozostaje mi poslac ci "NAMASTE" (z hindi. = "pozdrowienia") rotfl

Do krakowa mam 150km w linii prostej, niestety zapomnialem o pewnym od niedawna dla mnie przykrym? fakcie a mianowicie, od tygodnia zaczelem prace, a pracuje w "systemie" wiec poprostu nie mam na nic czasu, doslownie, a z drugiej strony znowu troche za malo doswiadczenia mam by brac sie za czyjes auto bo z samych dobrych checi to by chyba nic nie wyszlo

wiec tak
zakladmieści się w Zielonkach ul. Krakowskie Przedmieście 60 Wadowski Blacharstwo - Lakiernictwo
tel (012) 285 - 09 -05 lub kom 0-600-421-276

ja bede tam robil teraz tam viki po dzwonku
wojo tez cos tam robil
ogolnie znajomy warsztat

Dzieki serdeczne, to juz cos mi pomoze.
Pozdrawiam, j.
Ps. priv przyjety?

Esz choroba a 10.04 jest spot większy w Pszczynie...

Cytat:
2007-03-27 14:26:06, Wojo pisze:

Wow przyjacielu, a nie daloby przeniesc na 7,8.04.07?
wtedy bym byl na 100% bo by mi tak przed samym wyjazdem wyszlo...
moze da sie cos z tym zrobic zanim nie jest jeszcze za pozno...
pozdrawiam,

Cytat:
2007-03-27 14:01:48, RumJanek pisze:
Dzieki serdeczne, to juz cos mi pomoze. Pozdrawiam, j. Ps. priv przyjety?

ja sie nie gniewalem - przykro mi bylo no ale coz bywa

bylem wlasnie tam u znajomka i bede juz niebawem z moja viki zeby mi zrobil po tej stluczce wiec napisz dokladnie co chcesz robic zapytam sie
ucieszyl sie - cena bedzie dobra

Cytat:
2007-03-27 22:22:58, RumJanek pisze:
Wow przyjacielu, a nie daloby przeniesc na 7,8.04.07? wtedy bym byl na 100% bo by mi tak przed samym wyjazdem wyszlo... moze da sie cos z tym zrobic zanim nie jest jeszcze za pozno... pozdrawiam,

Warto spróbować - poinformuję osoby odpowiedzialne za zlot

Cytat:
[...] wiec napisz dokladnie co chcesz robic zapytam sie
ucieszyl sie - cena bedzie dobra

wiec tak:
- obydwa progi do roboty (cala dlugosc jak pamietam)
- dostalem lekko w bok kolo wlewu paliwa - trzeba to wyciagnac i poszpachlowac
- drugi bok zalatwiony przy cofaniu - lewy tylny naroznik wszedl ok. 1 - 1,5cm do srodka
nie potrafie wytlumaczyc dokladnie, samochod na warsztacie w PL, najlepiej zobaczyc i ocenic...
najwazniejsze to dobrze zakonserwowac podloge i zrobic na poziomie db., nie wymagam super-perfekt bo wiaze sie to tez z kosztami oczywiscie.
mam na co wydawac, wiec wole zrobic teraz zeby nie lecialo dalej jak rowniez zeby policja sie nie doczepila do mnie za stan samochodu.
w weekend bede w krakowie essinka to mozesz zobaczyc osobiscie jesli bedziesz mial czas oczywiscie i sam mozesz ocenic co i jak...

z gory serdeczne dzieki jak rowniez najmocniej przepraszam...
zachowalem sie jak gowniaz - wiecej tego nie powtorze!

Cytat:
2007-03-27 14:26:06, Wojo pisze:

Uprasza się o zmianę roku w kalendarzu.

Spot jest 07.04.07.

Poza tym wszystko jest napisane w odpowiednim dziale.

Podłącze sie do watku
Zna ktos moze jakiegos dobrego i taniego lakiernika w okolicach Zamościa? Mam zderzaki po klejeniu i coś z tym teraz trzeba zrobić. Chyba ze sprayem ale to lipa chyba.

Cytat:
2007-03-28 17:02:38, Snale pisze:
Uprasza się o zmianę roku w kalendarzu. Spot jest 07.04.07. Poza tym wszystko jest napisane w odpowiednim dziale.

OMG dni mi się poje****

Witam
Blacharz znaleziony, lakiernik tez.
Temat nie aktualny, napisze pozniej jak wyszlo.
Pozdrawiam,

Cytat:
2007-04-04 11:01:44, RumJanek pisze:
Witam Blacharz znaleziony, lakiernik tez. Temat nie aktualny, napisze pozniej jak wyszlo. Pozdrawiam,

i gdzie będziesz robil?