Anwa 2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktos sie juz zapisał może? widze ze w krakowie juz nie ma gdzie jezdzic i bedziemy smigac po wieliczce

dobrze ze w ogóle jest gdzie pojeździć....
ehh szkoda że w tym roku anwy nie pojadę...

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2007-03-26 09:29:16 ]

ja odpadam, micra jest na etaie gruntownego remontu i przebudowy

Ja juz tydzień temu się zapisałem. Jestem głodny rajdowania moja nową Micrą

Ja też jestem zapisany. Tylko samochód już nie ten. Seicento zakończyło swój żywot rajdowy. Teraz będziemy walczyć nowym nabytkiem BMW 318 is. Powodzenia wszystkim startującym

I ja się pokażę w srebrnej 206-tce. Będe robił za tło klasy 3, umiem to już zawodowo

[ wiadomość edytowana przez: Kilam dnia 2007-03-29 13:07:09 ]

Witam.
Mam trzy pytanka do bywalców dotyczące anwy.

1. Co to za place te dwa w wieliczce? coś ciekawego czy zwykłe małe placyki tylko z paroma słupkami.

2. Czy oriętuje się ktoś czy dla zawodników z licencją przewidziano niższe wpisowe??

3. Słyszałem dużo ciekawego o trasach na anwie więc pytanie czy są one rzeczywiście ustawione z myślą o ciut szybszej jeździe czy zdażają się spore ilości nawrotów (a zwłaszcza kręcenie się o 360 stopni)

Z góry dzięki za odpowiedź

Generalnie na kazdej Anwie na ktorej jechalem w 2006 roku (2 albo 3 eliminacje) bylo ciekawie. Trasa przemyslana, calkiem szybka i fajna. Krecenia jako takiego nie bylo, nawroty owszem, ale to na kazdym KJSie mozna znalezc. Trasa byla fajna bo jezdzilo sie po zajezdni, baza anwa, lotnisko...

Pierwszy plac w Wieliczce to ten sam na ktorym kiedys staly filary, wlasnosc Kopalni. Drugi plac, pod Plusem, to ten gdzie my organizowalismy dwa memorialy Janusza i Mariana. Na obu mozna ulozyc cos ciekawego, ten pierwszy jest jednak wiekszy. Zapewne beda tam tylko slupki z opon, bo duzo ich tam nie ma.

Dla zawodnikow z licencjami (pytalem kiedys) nie przewiduje sie nizszego wpisowego...