Prędkość

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moim Espero nie można jechać 50 przepisowo na 3-cim biegu po prostu szarpie jak by miał za mało gazu dlaczego. Co to za wajcha pod kierownicą.

właśnie po to jest ta dżwignia, jak ją przestawisz będzie dobrze

Cytat:
2007-04-09 18:47:50, elChopin pisze:

hahahaha

Cytat:
2007-04-09 18:47:50, elChopin pisze:

elChopin strasznie się mylisz .W moim służyła do przestawiania kierownicy na anglika.Taka wersja przy częstych wyjazdach do GB to jak znalazł .Navi ma takie cóś

jajca se robicie a człowiek szuka pomocy

wg mnie to problem z zapłonem

Cytat:
2007-04-09 20:05:49, Robert_S pisze:
jajca se robicie a człowiek szuka pomocy wg mnie to problem z zapłonem

też tak myślę, że to chodzi o zapłon - moim zdaniem przestawienie dźwigni w tryb eco powinno pomóc

Cytat:
2007-04-09 20:13:15, elChopin pisze:
też tak myślę, że to chodzi o zapłon - moim zdaniem przestawienie dźwigni w tryb eco powinno pomóc

nosz uparciuch

Cytat:
2007-04-09 20:05:49, Robert_S pisze:
jajca se robicie a człowiek szuka pomocy wg mnie to problem z zapłonem

Jak ktoś zadaje głupie pytanie co to za wajcha pod kierownicą to inaczej nie można niż ponabijać się z delikwenta

Co do szarpania koleś nike napisał czy ma LPG czy to tylko na PB czy wymienił filtry czy ma paliwo,etc.
Ale jak spojrzę w swoją czarodziejską kulę to mi pokazuje błąd między pedałem gazu a oparciem fotela

Kuglarz3
pisz szczegółowo bo nie każdy z nas ma taką szklaną kulę jak Robret_S

Cytat:
2007-04-09 20:14:16, Robert_S pisze:
nosz uparciuch

Coś z zapłonem albo wtryskami. Za mało danych. Do regulacji wysokości kierownicy

Cytat:
2007-04-09 20:15:29, rysiu1 pisze:
Jak ktoś zadaje głupie pytanie co to za wajcha pod kierownicą to inaczej nie można niż ponabijać się z delikwenta

Powinien zapytać się posiadacza poloneza z 1979 roku.

pomijajac wszystko inne to przy 50 mozna spokojnie czworke wrzucic po za tym oprocz zaplonu moze tez byc usyfiona przepustnica..