Magnetyzery LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy magnetyzery LPG coś zmieniają na lepsze?

Witam
Tak!!!! ....samopoczucie.
Pozdrawiam Jacek

Pobiegałem troszeczkę po necie.Zdecydowana wiekszość twierdzi ,że nie( Magnetyzery to fikcja 80%) Ale byli tacy miedzy innymi : mgr.inż.którzy twierdzą że odpowiednie zastosowanie magnetyzera daje jakieś tam oszczędnośći.Ponieważ jest on tani,postanowiłem osobiście go wypróbować.O wynikach napisze za mieśiąc.

Również uważam, że magnetyzery co najwyżej robią kieszeń lżejszą o kilkaset zł. O ile w warunkach laboratoryjnych są jakieś tam efekty to w realu należałoby do każdego silnika opracowywać osobny układ.
Magnetyzer tani? Jeśli jest tani to na pewno taki sam skuteczny jak jego cena.

Zapewne masz rację. Bo gdyby to było takie dobre jak piszą to od dawna było by to stosowane masowo. A nie stosuje tego żaden koncern samochodowy.Ponieważ ostatnio mam ogrom czas i piekielnie się nudze postanowiłem to wszystko sprawdzić.Tym bardziej ,że nic mnie to nie będzie kosztowało

Pierwsze co zaszło po założeniu magnetyzera.Samochód zapalił na dotyk i po nagrzaniu utrzymuje idelnie równą prace.Wskazania obrotomierza na 1000 obr.min. Mój VW to stara 2 z gaznikiem od kilku lat zapalam na gazie,ale nigdy jeszcze tak nie zapalił

No dobra to teraz napisz gdzie to sprzedajesz?
.
Cytat:
Tym bardziej ,że nic mnie to nie będzie kosztowało

. Może tu:
Tytuł strony

Mój pomysł bedzie testowany jeszcze przez wiele dni i jeżeli przyniesie jakiekolwiek oszczednosci.To dopiero wtedy zastanowie sie co dalej.Jeszcze jedno ,wczoraj zrobiłem kilkanascie km.bardzo ostrej jazdy po górach.Wskaznik temperatury wychylił sie mnjej o jakieś 5mm .mimo ostrego przyspieszania i jazdy na maxa,temperatura stała w miejscu,a silniczek pracował jak elektryczny cały czas idelne równe obroty .

Cytat:
2007-03-17 10:32:25, wienio20 pisze:
Mój pomysł bedzie testowany jeszcze przez wiele dni i jeżeli przyniesie jakiekolwiek oszczednosci.To dopiero wtedy zastanowie sie co dalej.Jeszcze jedno ,wczoraj zrobiłem kilkanascie km.bardzo ostrej jazdy po górach.Wskaznik temperatury wychylił sie mnjej o jakieś 5mm .mimo ostrego przyspieszania i jazdy na maxa,temperatura stała w miejscu,a silniczek pracował jak elektryczny cały czas idelne równe obroty .

mozna to nazwać dwojako : 1. zbieg okoliczności 2. widzimisie użytkownika

Raczej efekt placebo....

Niech gościu sobie testuje i wmawia sobie, że coś się zmienia.
Jeśli jego życie zmieni się przez to na lepsze to czemu nie...

Hahahahahaha!!!!
Dawno się tak nie ubawiłem!

Benzyna oraz LPG to wybitnie amagnetyczne substancje.

Heheheheheh!!!!

ROTFL

Niczego sobie ani nikomu nie wmawiam.Poprostu lubie sie pobawic,to mnie nic nie kosztuje

Dobra, dobra Wieno20 rozpracowaliśmy Cię. Prędko gadaj , sprzedajesz to gówno?

[ wiadomość edytowana przez: omegolotC30NE dnia 2007-03-18 12:36:33 ]

Siema Czerwin rozbawiłes mnie jesteś ok.Niema czego sprzedawać .To co wykombinowałem ,to zadna filozofia i każdy moze zrobic takie coś.Ale dopuki sam się nie przekonam nie bede zawracał nikomu głowy.Zdecydowana wiekszosc ludzi olewa magnetyzery i moze mają racje .że to tylko złudzenie i niepotrzebne wydanie kasy,pozdrawiam.

Zła odpowiedź. Tak albo nie. No???

Wszystko w swoim czasie

Jasne, dopilnujemy w razie czego, żeby udało Ci się nabić w butelkę jak najmniejszą liczbę ludzi.

Dlaczego myślisz ,że chce kogoś oszukać.Nigdy nie wspomniałem o kasie i nie wspomnę.

Wg. mnie ten wątek to zręcznie ukryty spam, proponuję zamknąć. Halo! Jest tu jakiś moderator?

To nie jest zaden "spam" poprostu wymiana zdań.Jeszcze jedno czy ktoś kombinował już z magnetyzerami.Bo ja na necie znalazłem kilkanascie ciekawych opinj i rozwiązań.Jedni twierdzą ,że opska nie może być metalowa,inni ,że to niema znaczenia.