OFFTOPIC: ja juz glosowalem a wy??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule..wlasnie wrocilem z komisji) zeby nie bylo lamania ciszy wyborczej nie bede mowil jak glosowalem..ale mam nadzieje ze caly klub espero stanie na wysokosci zadania ( i nie piszcie prosze w tym topicu o waszych opiniach na temat wejscia czy niewejscia..na to byl oddzielny watek a tak znow bedzie awantura)

pozdrawiam

Ja jade oczywiscie glosuje na TAK - nie zachowuje ciszy

Ja jestem oczywiście ZA ... offtopicami na forum espero - Panowie klubowicze z fantazją - wiecej tematów urozmaicajacych forum

Obiadek zjem, i lece, zobaczycie wielką hece

Panowie do dzieła

Zakończę pracę i dygam z żoną zagłosować na TAK

A ja się w niedzielkę wybiorę. Na znak protestu przeciw robieniu sztucznej frekwencji (tzn. referendum dwudniowemu).

To gdzie my wstępujemy - do NAFTY?

A ja na NIE!!!

Ja jutro po śniadanku polecę - odwiedzę rodziców przy okazji.....

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-06-07 20:48:12 ]

Ja zagłosuję jutro, oczywiście na NIE

Pozdr Czedu

CZEDU nawróć się synu

JACO w referendum można oddać tylko jeden głos. Ty W tej sprawie już udzieliłeś dwa ( bez urazy).

Na mie przyjdzie kolej jutro po obiedzie z całą rodziną przed deserem- czyli z rodzinką na lody.

Jaco rozśmieszyłeś mnie do łez. Nie wiedziałem, że wiara w wuniowstąpienie przybrała formę religii i nawet ma swoich kapłanów

Pozdr Czedu

Cytat:
Jaco rozśmieszyłeś mnie do łez

to był jedyny zamiar jaki mi przyświecał.......

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-06-07 21:39:35 ]

jak to kiedys powiedzial pewnien slawny polityk ktory niegdys dostal NOBLA a nie jobla chociaz moze i to drugie tez "jestem za a nawet przeciw" i co jak mysliscie glosowalem ZA czy PRZECIW akcesji do UE

byłem o 18:00 oczywiście TAK

a ja dziś w południe i też - TAK

Ja głosowałem wczoraj, znaczy w sobotę. Ale, Panowie, coś nie postaraliście się. Właśnie w telewizorze pani powiedziała, że frekwencja za sobotę wyniosła 17%. Jak głosowanie będzie nieważne to obciach. Niezależnie co się uważa o Unii.

no panowie...niby bylo wiadomo a jednak..powiem tak: kamien mi z serca spadl i moze to zabrzmi gornolotnie ale dzis znow jestem dumny z naszego kraju...ide oblewac (jest okazja moj brat ma dzis 18stke i on tez glosowal hehe) pozdrawiam...moze paliwko bedzie lepsze jak wejdziemy

bedzie...ale po 4.60

witam w UE