Czy jest możliwość słuchania mp3 w E39?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Chciałbym się zapytać czy jest możliwość odtwarzania mp3 w E39. Posiadam seryjne radio z nawigacją i zmieniarkę. Wiem, że można kupić zmieniarkę, ale mam telefon z dużym dyskiem więc nie ineteresuje mnie kupno zmieniarki. W poprzednim aucie nie było problemu, gdyż podłączyłem kabel w wejście od zmieniarki. Czy w tym radiu jest taka możliwość,żeby podłączyć kabel? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Teoretycznie jak masz odpowiedni kabel , wpinasz komórkę zamiast zmieniarki i wszystko powinno hulać.

No tak.Tylko gdzie taki kabel dostać? I durgie pytanie jak sie dostać do tego wejścia zmieniarki w radiu?

Cytat:
2007-04-04 13:21:43, zuli pisze:
No tak.Tylko gdzie taki kabel dostać?

w ASO BMW
Cytat:
I durgie pytanie jak sie dostać do tego wejścia zmieniarki w radiu?

Wyciagajc je.

pzdr

Cytat:
2007-04-04 13:21:43, zuli pisze:
No tak.Tylko gdzie taki kabel dostać? I durgie pytanie jak sie dostać do tego wejścia zmieniarki w radiu?

jak masz wyjście na mały jack z telefonu to kup kasete za 6pln na allegro i po sprawie

Wykonanie podłaczwenia jest dosć proste ale na forum trudne do opisania. Nie wiem czy znajdziesz oryginalny odpowiedni kabel, myślę, że musiał byś go zrobić sam wykorzystując np. kabel do zmieniarki + kabel audio od telefonu.
Kaseta - przejściówka jak w poprzednim poście będze napewno skutecznym rozwiazaniem, ale mało wygodnym i estetycznym. Ale może dla ciebie Wystarczy?????

Jak potrzebyjesz lepszego rozwiazania to najlepiej skorzystać z pomocy kogoś kto ma pojęcie o elektronice i zrobić odpowiedni kabel