MotoNews.pl
10 Toyota Avensis.. (180721/18) - PT

Toyota Avensis..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć wszystkim

Kupiłem 2 miesiące temu toyotę avensis po wypadku, ściągniętą z Francji - rok 2001.

Już prawie jest gotowa, brakuje mi tylko grila, może ktoś wie... ??? przód zrobiłem na nowszy, więc gril jest ze znaczkiem toyoty

i jeszcze jedno: podłączylem poduchy, bo 2 wystrzeliły podczas wypadku, sensor jest nowy, czy teraz wkładając akumulator i włączając silnik poduszki mi nie wystrzelą?? Bo znajomemu we fiacie tak właśnie się stało

dziękuję za każdą odpowiedź

Cytat:
2007-04-05 14:18:00, katie88 pisze:
Cześć wszystkim Kupiłem 2 miesiące temu toyotę avensis po wypadku, ściągniętą z Francji - rok 2001. Już prawie jest gotowa, brakuje mi tylko grila, może ktoś wie... ??? przód zrobiłem na nowszy, więc gril jest ze znaczkiem toyoty i jeszcze jedno: podłączylem poduchy, bo 2 wystrzeliły podczas wypadku, sensor jest nowy, czy teraz wkładając akumulator i włączając silnik poduszki mi nie wystrzelą?? Bo znajomemu we fiacie tak właśnie się stało dziękuję za każdą odpowiedź

poczekaj na kolegę Bigelektron
pewnie ci odpowie

Cytat:
2007-04-05 14:18:00, katie88 pisze:
Cześć wszystkim Kupiłem 2 miesiące temu toyotę avensis po wypadku, ściągniętą z Francji - rok 2001. Już prawie jest gotowa, brakuje mi tylko grila, może ktoś wie... ??? przód zrobiłem na nowszy, więc gril jest ze znaczkiem toyoty i jeszcze jedno: podłączylem poduchy, bo 2 wystrzeliły podczas wypadku, sensor jest nowy, czy teraz wkładając akumulator i włączając silnik poduszki mi nie wystrzelą?? Bo znajomemu we fiacie tak właśnie się stało dziękuję za każdą odpowiedź

Jezeli czujniki na podloznicach nie maja uszkodzen mechanicznych typu zagniecenie obudowy to bedzie ok.

-----------------
Toyota Lexus diagnostyka i naprawa
Rowniez hybrydowe i wersje USA
Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream
Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera.
Naprawa elektroniki.
Regeneracja sterownikow Air bag.
Wpisywanie nr.Vin w komputer