Piaskowanie nadwozia??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie szukam kontaktu do jakiejs firmy ktora zajmuje sie paskowaniem. Chce bude z malca do piasku posłac. A firma w woj slaskim lub malopolskim. I z jakimis dobrymi cenami. Pomocy!!

Też bym sie podłączył pod temat, tyle że interesował bym mnie okręg łódzki.

A jaka jest przybliżona cena piaskowania ?

ISO - mam w Łodzi taki zakład, który by się podjął. Ostatnio robili całą Isettę.

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2007-04-03 22:50:14, skamils pisze:
Jak w temacie szukam kontaktu do jakiejs firmy ktora zajmuje sie paskowaniem. Chce bude z malca do piasku posłac. A firma w woj slaskim lub malopolskim. I z jakimis dobrymi cenami. Pomocy!!

przeciez w BB jest koleś co piaskuje- Qba powinien wiedziec gdzie, albo jego brat na 100%

pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: Gonzo_BB dnia 2007-04-04 14:00:03 ]

33 8161264

lakiernia proszkowa bielsko, felga piach+proch na biało 45zyla 1szt

zadzwon, zapytaj, moze i sie tym zajmie

Dzięki Mad Dogg, przy najbliższym spotkaniu mam nadzieję, że o tym pogadamy szczegółowo.

W okolicy BB jest taki zaklad przy trasie Bielsko - Cieszyn. Przy drodze w okolicy świetoszowki jest tablica PIASKOWANIE. Raczej na pewno podejma sie calej budy. Znajomemu garbusa tam robili. Nie wiem teraz tylko czy tam sie da z nowej trasy zjechac, czy trzeba starą drogą sie kierowac.

Dzieki panowie ja dzwoniłem juz do jednego kolesia z miejscowości Bielowicko tel.(033) 8153127 i powiedzial mi za wypiaskowanie malca do szyb z około 600 - 700 zł z tym ze konserwacje musze sam zdrapac lub wypalic. Podzwonie jeszcze popytam ile w tej firmie od maciuhha a i z gory dziekuje.

Ja piaskowalem 128, cala buda z zewnatrz i w srodku, kosztowalo to ok 500 w tym zdejmowanie fabrycznej konserwacji z podlogi. Da sie tez taniej ale np. dwa X1/9 ktore widzialem, piaskowane za 400/szt, byly zepsute (moja pokrywa silnika niestety razem z nimi) - cisnienie nie moze byc za duze bo sie blacha gnie i jest po zabawie.

Dzwoniłem do tej firmy do ktorej dał mi dane maciuhh i z tego co gosciu mi tłumaczył to ta sama firma o której pisał michał_bb. Co do cen to powiedzieli mi ze za godzine piaskowania biora 70zł wiec pytanie ile beda malca piaskowac??

ja bym zagadał do szefa, ze dajesz powiedzmy 400 a on ci go piaskuje. jak nie pasuje to nie... mysle ze by sie zgodził

A znasz moze tego szefa?? Moze bysmy razem z nim pogadali??