Zielony plastik w zegarach mkVII

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Szukalem na forum ale nie znalazlem porady jak dobrac sie do tego zielonego plastiku w zegarach. Chce wsadzic niebieskie oswietlenie ale nie wiem jak sie tam dostac zeby to wyciagnac i przy okazji nic nie zepsuc.

Mam takze drugie pytanie czy jest mozliwosc podlaczenia kontrolki rezerwy bo widze ze zaroweczka w zegarach jest.

Pozdrawiam

słabo szukasz

musisz wyłamać, ten bialy plastik w ktorym sa umieszczone zarowki oswietlajace zegary. wtedy to juz z gorki.

klik

Cytat:
2007-04-04 12:57:19, dyras pisze:
słabo szukasz musisz wyłamać, ten bialy plastik w ktorym sa umieszczone zarowki oswietlajace zegary. wtedy to juz z gorki.

a jak wylamie to da sie to pozniej poskladac? moze masz jakas sparwdzona metode wylamywania tego?

Cytat:
2007-04-04 13:13:02, lukas_s pisze:
klik

tutaj nie ma nic o wylamywaniu plastiku

udalo mi sie polamac ten zielony plastik i go wyciagnac teraz mam tylko pytanie czyda sie podlaczyc jakos ta zarowke rezerwy? oraz jak wcisnac wskazowke paliwa skoro podczas gdy zegary byly w aucie wskazowka pokazywala 1/4 zbiornika a po wyciagnieciu i odlezeniu ok godziny na moim biurku wskazowka podniosla sie do 1/2 baku:/

wskazowka poziomu paliwa wroci na swoje 'odpowiednie' polozenie jak wepniesz zegary.
co do rezerwy to trzeba sie podlaczyc pod plywak, jesli ma wyprowadzenie, w przeciwnym razie cos tam dolozyc dokladnie nie pamietam, ale bylo o tym na forum.

tylko mam problem bo nie pamietam gdzie to bylo musze go zalac do pelna i wtedy ustawie