MotoNews.pl

Chwalę się moim nowym autem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1979, 2,0 benzyna, dwa gażniki, 8 osób, webasto. czyli ogór

ale fajny Ogór a co z nim będziesz robił ?? masz jakieś daleko idące plany ??

no - super rogacek ! mnie się te autka zawsze podobały

ogór jest 100% oryginał i tak zostanie. brakuje mu tylko znaczka na przodzie bo jakiś łobuz ukradł. w planach jest połatanie blacharki i odtworzenie szyberdachu. niemiec zaspawał.
oryginalny przebieg 171 tys km. ma słuzyć do wakacyjnych wypadów rodzinnych oraz spełnieniu moich marzeń z młodości. dzieci kwiaty itp...

Ale cudo! Tez mi sie taki marzy

Zajefajny.Ostatnio na Discovery leciał taki program,jak koleś odbudowywał ogóra.Dwa lata pracy i kilka tysięcy funtów.Dwubarwny lakier.chromowane zderzaki z balkonikami i felgi.Zaturbiony silnik i dwururka z garbusa.I jeszcze po tym wszystkim na zlocie wykręcił dobry czas na ćwiartkę.Tak,że życzę powodzenia w odbudowie

Super! Z powodu ostatnio panujacym nam upalow wsadzilbym tam tylko klime i mozna ruszac na podboj Europy!

na razie sprzątam po poprzednich brudasach. strasznie cuchneło i było brudno. udało mi się dziś odpalić webasto. okazało się że brakowało bezpiecznika i padł przekaźnik. tapicerka po praniu wygląda o niebo lepiej

mimo że auto stało dośc długo i było zaniedbane to jeździ całkiem sprawnie. nie działa klakson i radio

Fajny vw-agenik powodzenia w pracach nad nim