Po założeniu dokładek...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Więc planuje zainwestować w moją dziewczynkę pare groszy hehe a wiec auto na dzień dzisiejszy wygląda tak, oto linki:

]klik1[/URL]

no niestety problemy ze wrzuceniem fotek na imageshack:/

ale cóż auto posiada alumki 16, zawieche, maske rs, zderzaczek, fotele recaro a chcialbym mu założyć:

=hokey na przód
=dokladke na zderzak tył (tylko niewiem jaką najlepiej oryginał rs lub coś takiego)
=może progi
=sprzet car audio na tył(osobne fundusze 500zł)
=i może coś z elektryki

dlatego kieruje do Was pytanie CO BY MU DOŁOŻYĆ ŻEBY BYŁ FAJNY WYPASIK...

czekam na odpowiedzi z konkretnymi pomysłami i najlepiej linkami do tego elementu...

wiem że to głupi temacik ale jestem całkiem zdezorientowany...

więcej fotek (starych) w profilu

Z góry DZIĘKUJE...

ps. autko straciło wszelkie oznaczenia takie jak naklejki itp.

[ wiadomość edytowana przez: pucek2509 dnia 2007-03-08 18:19:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: pucek2509 dnia 2007-04-14 11:01:06 ]

trochę większa fota

Ale rozumiem że fotki w profilu są aktualne, np. alusy...

W sumie ta fotka którą teraz wrzuciłeś to tylko dezorientuje, lepiej chyba zostawić same w profilu.

Dokłądka tył€ owszem, oryginałęk wystarczy, jeśli faktycznie masz zderzak tylny od RS, to nie będziesz musiał zderzaka wymieniać żeby ją założyć.

Z przodu możesz wrzucić jakąś od Reni czy Gorfa, wątku na ten temat masa jest.

Progi jak najbardziej by się przydały.

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2007-03-08 18:28:14 ]

oj wojo wojo musialem posta edytowac przez ciebie

[ wiadomość edytowana przez: bobo_ssj dnia 2007-03-08 18:27:03 ]

[ wiadomość edytowana przez: bobo_ssj dnia 2007-03-08 18:27:40 ]

tak wszystko jest aktualne prucz tych naklejek, oznaczeń na klapie i grillu no więc czekam na propozycje

Cytat:
2007-03-08 18:26:02, bobo_ssj pisze:
oj wojo wojo musialem posta edytowac przez ciebie [ wiadomość edytowana przez: bobo_ssj dnia 2007-03-08 18:27:03 ] [ wiadomość edytowana przez: bobo_ssj dnia 2007-03-08 18:27:40 ]

Ej, ja takie coś niezdecydowany i cały czas coś zauważam za późno, że już ze 4 razy edytowałem Sory

hehe nic sie nie stalo wkoncu wiosna idzie i czlowiek rozkojarzony (zakochany )
progi na poczatek

jakie...czekam na konkrety, pogoda coraz lepsza a ja dalej jeźdze po staremu heh linki i więcej konkretów prosze.... dajcie adresy serwerów na fotki to wrzuce wiecej...

nie oblepiaj auta tandetnym plastikiem.. ewentualnie hokej mozesz zamocowac, a reszte jak nie masz pomyslu to inwestuj w bude.. czyli walka z rdza, drobne modyfikacje tylnej klapy,np ta listwe znad blatu wywal, wycieraczke itd, nowy lakier,klamki z tylu zaspawac mozesz etc

[ wiadomość edytowana przez: maciek701 dnia 2007-03-08 20:12:42 ]

ja bym ci powiedział ale zdradze tajna tajemnicę

ja bym założył hokej z golfa 3gti i przeżeźbiłbym kierunki w zderzaku na białe

masz 1000zł i nie wiesz co zrobić??? Ja do swojego bez namysłu wstawił bym progi, brewki, spoiler, przyciemnił szyby z tyłu i wymienił zderzaki na tuningowe, no i jakies extra podswietlanie w srodku

Cytat:
2007-03-09 18:41:05, pawfordRS pisze:
masz 1000zł i nie wiesz co zrobić??? Ja do swojego bez namysłu wstawił bym progi, brewki, spoiler, przyciemnił szyby z tyłu i wymienił zderzaki na tuningowe, no i jakies extra podswietlanie w srodku

A potem na dyske do remizy

Cytat:
2007-03-09 18:41:05, pawfordRS pisze:

AHAHAHAHA
10/10

hehehh dooobre

ale jednak wole mieć dalej taką terenówke heheh niż dyskoteke

to już pewne że założe hokey, a co na tył obejrzy się w "praniu"

co do progów to powiem że rs mi sie jakoś nie widzą... chce zwykłe proste bez udziwnień...

Do mkV progi są bardzo proste bez udziwnień...

Białę kierunki, jak ktoś zauważył, faktycznie warto zrobić.

zalezy od gustu a na dyskoteki wiejskie to takim samochodem sie nie jezdzi bo tam polne drogi maja i zawieszenie sie psuje a progi do RS są swietne!!

1. 20 zeta na myjnie...
2. daj na 17" i będzie ok..

pod warunkiem że reszta w aucie jest OK

albo... sprzedaj i kup RS'a

[ wiadomość edytowana przez: piotr_RST dnia 2007-03-09 21:28:01 ]

Cytat:
2007-03-09 21:25:57, piotr_RST pisze:
1. 20 zeta na myjnie... 2. daj na 17" i będzie ok.. pod warunkiem że reszta w aucie jest OK albo... sprzedaj i kup RS'a [ wiadomość edytowana przez: piotr_RST dnia 2007-03-09 21:28:01 ]

Dokladnie tak jak mowisz, nie inaczej

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

hm,.. po głębszych przemyśleniach...
na ziemie z nim jakieś -60 na kicie, zostaje jakieś 400-500 pln.odłóż do świnki skarbonki i dozbieraj na jakieś dobre koło. najlepiej 16 cali i jest malina...

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2007-03-09 23:52:55 ]

Cytat:
2007-03-09 22:28:08, VinCe pisze:
hm,.. po głębszych przemyśleniach... 1.na ziemiez nim jakieś -60 nakicie, zostaje jakieś 400-500 pln.odłóżdo świnkiskarbonki i dozbieraj najakieś dobrekoło. najlepiej 16 cali i jest malina...

czytalem to ze 2 minuty ze zrozumieniem