Od czego blotniki ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chce poszerzyc blotniki przednie i tylnie
jak w abarth
od czego podebrac zeby bylo jak najmniej rzezbienia ?
i skad taka pletwe dorwac na przod ? mozna gdzies dostac ?
ktos robi ?? Ramzes ty bodajze miales ta pletwe ?!?!?

Jak myslicie od czego podebrac tylnie swiatla ??

Ja w maluchu sam robiłem
musisz tylko kupić w sklepie modelarskim laminat ,zrobić jakomś formę i zacząc robić

Cytat:
2003-07-25 22:07:25, DJ_Szuni pisze:
Ja w maluchu sam robiłem
musisz tylko kupić w sklepie modelarskim laminat ,zrobić jakomś formę i zacząc robić

masz może jakieś fotki?? bo chętnie bym zobaczył

Widziałem kiedyś fiata z takimi nadkolami, bogdajże z jakiegoś golfa zaadoptowanymi.Fajnie wyglądał bo były w pełni okrągłe a w kancie oryginały są takie jakby prostokątne

no prosze BARRY napisał posta..ho ho..co sie dzieje
Co do lotki taka jaką ma Remias a nie Ramzes...jest do kupienia w sklepie internetowym za 40zł - http://spoilery.of.pl/
a wyglada tak...choc proponuje pomyslec nad czyms innym bo ta lotka jest juz oblatana...

Jeśli podobaja ci sie takie progi jak na zdjeciu to jestem wstanie sie dowiedziec ile wlasciciel chcialby za je wykonanie.

Ja natomiast bym kombinował z poszerzenim od starego dostawczego Fiata lub osobowego Mercedesa Busa. One maja takie dodatkowe plastikowe poszerzenia nadkoli. Wzor wyglada na taki jak w 131 Abarth no moze troche mniejszy. Ale na tył jak przymierzałem okiem to pasowałoby idealnie. Tylko wtedy bys sobie musiał jakos poradzic z przodem.
Jest jeszcze jedna firma co robi nadkola pod warszawa, niestety nie pamietam adresu.
Tylnie światła pozostawiłbym oryginalne, a jak chcesz zmieniac to tylko na klasyczne lampki z DFa.