| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2005-04-25 17:38:13 witam!
jak myslicie: jest sens tworzenia vortalu poswieconego typowo kjs i kręciołkom?? napiszcie mi czego oczekiwalibyscie od takiego portalu, kto chciałby pomóc, kto ma jakieś materiały zdjęcia itp. za najciekawsze porady konto pocztowe, w domenie rajdy.org.pl gratis :] podrawiam seba |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-04-25 21:02:36 ja bym to widzial tak:
- grupa wspolpracujacych ludzi (z roznych rejonow kraju) nadsyla info o kjs'ach kreciolach i popularach w swoim regionie. - duzo zdjec i filmow - relacje z odbytych imprez (razem z powyzszym czyli filmami i fotosami) - opisy aut/przerobek/przygotowywania zalozmy amatorskiego pod kjs - przedstawione postacie zawodnikow pomyslow jest w pip, ja sie pisze na cos takiego i chetnie pomoge w tworzeniu |
Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2005-04-25 22:20:52 popieram, popieram. jestem za a nawet przeciw |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2005-04-25 22:27:09 Tylko ból jets taki, ze teraz wszyscy jak najbardziej za tak, ale zeby potem nei wyszło z ejednak nie ze to ze tamto. Tez miałem koncepcje na profile zawodników, załóg itp, ztym ze jak wiadomo liczba keirowców startujacych w kjs jest ogromna i bez ich udziału obawiam si ez ebedzie berdzo ciezko coś takeigo stworzyc (( |
cool_gacek F&F Sympatyk E39 535 Londyn (UK) | 2005-04-25 22:34:26 jestem za, Zolt4r dobrze prawi, polac mu Komandosa |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2005-04-25 22:34:45 Aha, no i koniecnza byałby wspułpraca automobilklubów, zeby mozna było miec bierzace informacje, dostep do wyników itp |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2005-04-25 22:52:50 ZoLt4R podąża w dobrym kierunku do otrzymania maila:]
- kto pomoże??
kto jest gotowy cos przysłać?? jakies fotki włąsneo autorswa?? wiem ze jest tu kilku autorów :] ze swojej strony dodam ze juz wykupiłem domene: www.rajdy.org.pl, jutro kupuje serwer: 500mb bo poki co na tyle mam kasy
z tymi profilami to jest tak ze kazdemu mozemy zrobic subdomene pod strone i dać troche miejsca: np. www.ZoLt4R.rajdy.org.pl pogadajcie z ludzmi w waszych klubach, my z Abdullem robimy storny dla AK Beskidzkiego np: http://www.rajdy.info.pl/bmka http://www.szczyrkowski.prv.pl http://www.rajdy.info.pl wiec mozemy tez zrobic strony kjsów dla klubów ze zgłoszeniami online itp. piszcie :] pozdrawiam seba |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-04-25 23:21:39 heja
z mojej strony moge: - dac pelne info o imprezach w kujawsko-pomorskim - foty/wyniki z tych imprez (sam tez startuje w prawie wszystkich tutaj) - filmy - klipy z klimatow KJSowo-krecilowo-minimaxowych (to bedzie szlo jak cieple bulki) - opisy/profile zaprzyjaznionych zalog z okregu (z tym nie bedzie wiekszego problemu) - opis ew. zaplecza technicznego w toruniu i okolicach (gdzie przerabiac, co przerabiac, u kogo, sklepy z czesciami, warsztaty tuningowe itp) - pelne info ze strony Automobiklubu Torunskiego oraz Torunskiego Klubu Motorowego odnosnie imprez juz majacych miejsce jak i tych, ktore sa w planach - reklame serwisu na mojej rajdowce
i duzo innych, jeden pomysl rodzi drugi. ja mam ich pelno, i co najwazniejsze mam czas na to. jestem gotowcy do wspolpracy. sadze ze trzebaby najpierw uzbierac sklad informatorow z roznych regionow ktorzy dawaliby pelne info o danym regionie i na tym oprzec system news'owy na stronie jezeli tak mozna to nazwac. nadsylanie zdjec filmow to juz nie problem, ustali sie osobe za to odpowiedzialna i bedzie z glowy. duzo duzo pomyslow.. to jak chlopaki ? dzialamy? bo ja jestem mocno ZA tym aby taki serwis powstal. autoklub, rallyonline, hoga pisza malo, bardzo malo albo wcale na takie tematy. takiego sajta mocno brakuje w polskim internecie "rajdowym" |
Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2005-04-26 00:29:38 i kazdy linka do strony na fure nalepia |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-04-26 09:06:57 Hmmm jest dobry serwer pawła ze strony abarth 300 zł za 2 gb wiec chyba nie tragedia - nei wiem ile bulisz za te 500 mb...
Co do zdjec to u nas lo3ek robi czesto fotki po supersprintach... Info o naszych mogę ci podsyłac o ile chcesz pozdro.... |
Lolek88 Wredne czerwone Rumia | 2005-04-26 09:42:13 Super pomysl Tylko na autkach trzeba reklamowac - ja moge na swojego kleic
No i musi byc dzial "zasponsoruj mnie" ![]() |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2005-04-26 09:43:52 oki, szykujcie zdjęcia
jutro zostanie uruchomione konto ftp na zdjęcia, wiec poszukajcie w archiwach na dyskach i zacznijcie rozpouszczać info po znajomych
p.s. kto mógłby zorobić grafike na strone?? niestety nadworny grafik Abdull ma grafike i nie ma czasu niestety
pozdro seba |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2005-04-26 10:01:13
ma MATURE nie grafike )) |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2005-04-26 10:56:36 jak siedziecie na innych forach to przekazcie ludzia te informacje, najlepiej wklejcie linka do tego watku bo do takiej trony trzeba ludzi z całej Polski ![]() |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-04-26 11:47:07 witam,
sam piszę o kręciołkach i kjsach w Krakowie (i okolicach) na mojej stronie, więc jeśli vortal ma być ogólnopolski i jeśli chodzi o okręg krakowski to chętnie pomogę (newsy, relacje, zdjęcia itp...) pozdro. |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2005-04-26 12:24:07 kto sie zajmie grafiką?? skrypty php są juz gotowe ![]() |
Meehow_K 106&126 Kraków | 2005-04-26 12:33:30 Ja często robię zdjęcia w Krakowie na KJSach Chętnie je gdzieś umieszczę bo już na fotopicu wykorzystałem 250 mb
[ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-04-26 12:48:45 ] |