Kjs"owy vortal

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
jak myslicie: jest sens tworzenia vortalu poswieconego typowo kjs i kręciołkom??

napiszcie mi czego oczekiwalibyscie od takiego portalu, kto chciałby pomóc, kto ma jakieś materiały zdjęcia itp.

za najciekawsze porady konto pocztowe, w domenie rajdy.org.pl gratis :]

podrawiam
seba

ja bym to widzial tak:

- grupa wspolpracujacych ludzi (z roznych rejonow kraju) nadsyla info o kjs'ach kreciolach i popularach w swoim regionie.
- duzo zdjec i filmow
- relacje z odbytych imprez (razem z powyzszym czyli filmami i fotosami)
- opisy aut/przerobek/przygotowywania zalozmy amatorskiego pod kjs
- przedstawione postacie zawodnikow

pomyslow jest w pip, ja sie pisze na cos takiego i chetnie pomoge w tworzeniu

popieram, popieram. jestem za a nawet przeciw

Tylko ból jets taki, ze teraz wszyscy jak najbardziej za tak, ale zeby potem nei wyszło z ejednak nie ze to ze tamto. Tez miałem koncepcje na profile zawodników, załóg itp, ztym ze jak wiadomo liczba keirowców startujacych w kjs jest ogromna i bez ich udziału obawiam si ez ebedzie berdzo ciezko coś takeigo stworzyc((

jestem za wrazie czego tysh moge pomóc, nie wiem jak ale moge tylko trza serwa dobrego siakiegos
jak rozreklamujemy siakoś ten serwis to będzie znany, zawodnicy sami bedą wysyłac swoje profile itp

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-04-25 22:29:22 ]

jestem za, Zolt4r dobrze prawi, polac mu Komandosa

Aha, no i koniecnza byałby wspułpraca automobilklubów, zeby mozna było miec bierzace informacje, dostep do wyników itp

ZoLt4R podąża w dobrym kierunku do otrzymania maila:]
Cytat:
2005-04-25 21:02:36, ZoLt4R pisze:
ja bym to widzial tak: - grupa wspolpracujacych ludzi (z roznych rejonow kraju) nadsyla info o kjs'ach kreciolach i popularach w swoim regionie

- kto pomoże??

Cytat:
- duzo zdjec i filmow - relacje z odbytych imprez (razem z powyzszym czyli filmami i fotosami)

kto jest gotowy cos przysłać?? jakies fotki włąsneo autorswa?? wiem ze jest tu kilku autorów :]

ze swojej strony dodam ze juz wykupiłem domene: www.rajdy.org.pl, jutro kupuje serwer: 500mb bo poki co na tyle mam kasy

z tymi profilami to jest tak ze kazdemu mozemy zrobic subdomene pod strone i dać troche miejsca: np. www.ZoLt4R.rajdy.org.pl

pogadajcie z ludzmi w waszych klubach, my z Abdullem robimy storny dla AK Beskidzkiego np:

http://www.rajdy.info.pl/bmka

http://www.szczyrkowski.prv.pl

http://www.rajdy.info.pl

wiec mozemy tez zrobic strony kjsów dla klubów ze zgłoszeniami online itp.

piszcie :]
pozdrawiam seba

heja

z mojej strony moge:

- dac pelne info o imprezach w kujawsko-pomorskim
- foty/wyniki z tych imprez (sam tez startuje w prawie wszystkich tutaj)
- filmy - klipy z klimatow KJSowo-krecilowo-minimaxowych (to bedzie szlo jak cieple bulki)
- opisy/profile zaprzyjaznionych zalog z okregu (z tym nie bedzie wiekszego problemu)
- opis ew. zaplecza technicznego w toruniu i okolicach (gdzie przerabiac, co przerabiac, u kogo, sklepy z czesciami, warsztaty tuningowe itp)
- pelne info ze strony Automobiklubu Torunskiego oraz Torunskiego Klubu Motorowego odnosnie imprez juz majacych miejsce jak i tych, ktore sa w planach
- reklame serwisu na mojej rajdowce

i duzo innych, jeden pomysl rodzi drugi. ja mam ich pelno, i co najwazniejsze mam czas na to. jestem gotowcy do wspolpracy.

sadze ze trzebaby najpierw uzbierac sklad informatorow z roznych regionow ktorzy dawaliby pelne info o danym regionie i na tym oprzec system news'owy na stronie jezeli tak mozna to nazwac.

nadsylanie zdjec filmow to juz nie problem, ustali sie osobe za to odpowiedzialna i bedzie z glowy.

duzo duzo pomyslow..

to jak chlopaki ? dzialamy? bo ja jestem mocno ZA tym aby taki serwis powstal. autoklub, rallyonline, hoga pisza malo, bardzo malo albo wcale na takie tematy. takiego sajta mocno brakuje w polskim internecie "rajdowym"

no Zoltar chyba napisal wszytsko co mozna
fakt, nie ma dobrej strony w takich klimatach. ja na bieżąco śledze strony 3 ak w moim regionie, ogólnodostepne są wiec nie ma problemu zeby od nich zasysać informacje. W środowisku ak polskiego moge roznieść info jakieś i ludzie będą odwiedzali itp, pozostawią coś po sobie i dadzą cos od siebie. oczywiscie sajta reklamować tez moge, z tym nie ma problemu.

no ja moge polatac troche po Poznanskich imprezach, ew blizej pozka w WLKP. Jakies fotki, moze filmiki itp. Naskrobac tez cos nie cos potrafie

i kazdy linka do strony na fure nalepia

Hmmm jest dobry serwer pawła ze strony abarth 300 zł za 2 gb wiec chyba nie tragedia - nei wiem ile bulisz za te 500 mb...
Co do zdjec to u nas lo3ek robi czesto fotki po supersprintach...
Info o naszych mogę ci podsyłac o ile chcesz pozdro....

Super pomysl Tylko na autkach trzeba reklamowac - ja moge na swojego kleic

No i musi byc dzial "zasponsoruj mnie"

oki, szykujcie zdjęcia

jutro zostanie uruchomione konto ftp na zdjęcia, wiec poszukajcie w archiwach na dyskach i zacznijcie rozpouszczać info po znajomych

p.s. kto mógłby zorobić grafike na strone?? niestety nadworny grafik Abdull ma grafike i nie ma czasu niestety

pozdro seba

Cytat:
2005-04-26 09:43:52, LoRd_S pisze:
p.s. kto mógłby zorobić grafike na strone?? niestety nadworny grafik Abdull ma grafike i nie ma czasu niestety pozdro seba

ma MATURE nie grafike))

jak siedziecie na innych forach to przekazcie ludzia te informacje, najlepiej wklejcie linka do tego watku bo do takiej trony trzeba ludzi z całej Polski

witam,

sam piszę o kręciołkach i kjsach w Krakowie (i okolicach) na mojej stronie, więc jeśli vortal ma być ogólnopolski i jeśli chodzi o okręg krakowski to chętnie pomogę (newsy, relacje, zdjęcia itp...)

pozdro.

kto sie zajmie grafiką?? skrypty php są juz gotowe

Ja często robię zdjęcia w Krakowie na KJSach Chętnie je gdzieś umieszczę bo już na fotopicu wykorzystałem 250 mb

[ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-04-26 12:48:45 ]