Moje aluski tez juz sa po polerce :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
wreszcie znalazlem chwilke czasu aby zrobic pare fotek moich swiezo wypolerowanych aluskow oraz nowych ukrytych wentyli fotek calego autka narazie nie ma ,bo autko jest nadal w trakcie prac!

Bardzo fajnie się prezentują Twoje felgi

Cytat:
2007-04-07 22:42:39, 0rzeL pisze:
Bardzo fajnie się prezentują Twoje felgi

dzieki

dodam tylko ze aluski byly robione w firmie ktora za wypolerowanie rantu bierze tylko 30zl. jest to dobre wyjscie dla kogos kto nie ma za bardzo czasy na takie prace. a efekt jest taki jak widac na foto

Cytat:
2007-04-08 15:40:09, cabrio pisze:
dodam tylko ze aluski byly robione w firmie ktora za wypolerowanie rantu bierze tylko 30zl. jest to dobre wyjscie dla kogos kto nie ma za bardzo czasy na takie prace. a efekt jest taki jak widac na foto

łeeee to nie robiles tego sam?

ale ladne wyszlo, szczegolnie tyl wyglada atrakcyjnie z polerowanym parapetem..

no wyglada pierwsza klasa normalnie!! dobra inwestycja

Cytat:
2007-04-08 19:57:35, BUGZ pisze:
łeeee to nie robiles tego sam? ale ladne wyszlo, szczegolnie tyl wyglada atrakcyjnie z polerowanym parapetem..

Bugz napoczatku byl plan zeby zrobic to samemu nawet przeprowadzilem na ten temat kilka rozmow z kolega Slowikiem no ale niestety brak czasu zmusil mnie zeby oddac to do firmy,a ze trafila sie taka co robi dobrze i tanio to skorzystalem

nie no parapet z tyłu jest rewelacyjny ładnie wyszło

Cytat:
2007-04-08 20:02:15, cabrio pisze:
Bugz napoczatku byl plan zeby zrobic to samemu nawet przeprowadzilem na ten temat kilka rozmow z kolega Slowikiem no ale niestety brak czasu zmusil mnie zeby oddac to do firmy,a ze trafila sie taka co robi dobrze i tanio to skorzystalem

wiem cos o tym... z czasem tez bardzo krucho i jak nie uda sie przyspieszyc to obawiam sie ze moze mi lata nie starczyc na te moje...

Śliczny mk5... i aluski tez... Też musze się za to wziąść bo u mnie sodoma i gomora

Cytat:
2007-04-08 20:30:20, BUGZ pisze:
wiem cos o tym... z czasem tez bardzo krucho i jak nie uda sie przyspieszyc to obawiam sie ze moze mi lata nie starczyc na te moje...

powiem ze napewno dasz radę

Cytat:
2007-04-08 20:31:59, Wojtek_k88 pisze:
Śliczny mk5... i aluski tez... Też musze się za to wziąść bo u mnie sodoma i gomora

hehe ale to jest MKVI tylko maska i grill jest przelozona od RSa MKV a czeka jeszcze na montaz zderzak i lampki od RS2000

Polerka ekstra,ale jak juz mowilem kiedys - fele wypas

Cytat:
2007-04-08 23:54:51, Seba pisze:
Polerka ekstra,ale jak juz mowilem kiedys - fele wypas

Dzieki Seba

Koła prezentują sie zacnie powiedz ile czasu trwa takie polerowanie rantów w tej firmie?

sama robocizna zajmuje im 2 dni i sa gotowe,ale ze wzgledu na ich przystepne ceny (30zl. od rantu,bez znaczenia jaki on jest szeroki ) w kolejce trzeba czekac miesiac czasu dobrze ze ja swoje oddalem jak jeszcze nie bylo sezonu na aluski i sie jezdzilo na zimowkach
pozdrawiam.

no kolego kolego... narobiłeś mi troche smaku

może sie chcesz zamienić...??? oczywiście wiem że nie a to tylko taki żarcik