| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-06-09 21:43:59 tak, w kraku zajmuje się tym m.in Tadek (taka biała m-power, jak bywasz na lotnisku to na pewno wiesz). m.in red devil miał zegary od niego i były bardzo ładne /cyferki świecące na czerwono/ i wiem, że miał nawet jedne do sprzedania... niestety nie mam numeru tel do niego |
godzi 126p Rzeszów | 2003-06-09 23:27:12 Zerknij na 5 fotke w moim profilu. Co prawda jest to tarcza wydrukowana, a pozniej zalaminowana, ale prezentuje sie bardzo dobrze. Nabylem ja na allegro i jestem naprawde zadowolony. Takie niebieskie plastiki co byly na zarowkach podswietlajacych deske usunolem, a same zarowki pomalowalem na czerwono i daje to swietny efekt. Tarcze sa tak wykonane, ze przepuszczaja swiatlo tylko na cyfrach, skali + poziom paliwa + ten maluszek w prawym dolnym rogu, wiec swieci sie tylko co swiecic sie powinno, a nie cala tarcza. Zaplacilem za to 15zl i wydaje sie ze nie jest to wygorowana cena, jak za tak solidne wykonanie. Jezeli malymi kosztami chcesz uzystkac calkiem fajny efekt to polecam!!! |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-06-10 10:35:56 naklejana to syf ja zrobiłem u tadka za 70zł mały budzik i obrotomierz
|
godzi 126p Rzeszów | 2003-06-10 13:15:39
Allegro Zerknij na ten link. To od tego goscia bralem tarcze. Z tego co zauwazylem to teraz nie ma on wystawionych tarcz do starego typu malucha, ale zawsze mozesz do niego napisac i zorientowac sie czy ma takie cos w ofercie. |