Biała tarcza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Robi ktoś białe tarcze do malcza?? (czerwone wskaźniki) nie chodzi mi o takie co można wydrukować i nakleićale, ale o całe z święcącymi cyferkami

tak, w kraku zajmuje się tym m.in Tadek (taka biała m-power, jak bywasz na lotnisku to na pewno wiesz). m.in red devil miał zegary od niego i były bardzo ładne /cyferki świecące na czerwono/ i wiem, że miał nawet jedne do sprzedania... niestety nie mam numeru tel do niego

Zerknij na 5 fotke w moim profilu. Co prawda jest to tarcza wydrukowana, a pozniej zalaminowana, ale prezentuje sie bardzo dobrze. Nabylem ja na allegro i jestem naprawde zadowolony. Takie niebieskie plastiki co byly na zarowkach podswietlajacych deske usunolem, a same zarowki pomalowalem na czerwono i daje to swietny efekt. Tarcze sa tak wykonane, ze przepuszczaja swiatlo tylko na cyfrach, skali + poziom paliwa + ten maluszek w prawym dolnym rogu, wiec swieci sie tylko co swiecic sie powinno, a nie cala tarcza. Zaplacilem za to 15zl i wydaje sie ze nie jest to wygorowana cena, jak za tak solidne wykonanie. Jezeli malymi kosztami chcesz uzystkac calkiem fajny efekt to polecam!!!

Zapomniałem dodać że mam stary typ licznika A jaki jest koszt całej tarczy ,,nie naklejanej"?? Podoba mi się tarcza jaką lukaszc ma tylko niewiem czy jest to naklejana czy cała, godzi od jakiego gościa na allegro to brałeś?? ma jeszze tarcze do sprzedania (tylko te do starego typu)??

naklejana to syf ja zrobiłem u tadka za 70zł mały budzik i obrotomierz

Cytat:
godzi od jakiego gościa na allegro to brałeś?? ma jeszze tarcze do sprzedania (tylko te do starego typu)??

Allegro

Zerknij na ten link. To od tego goscia bralem tarcze. Z tego co zauwazylem to teraz nie ma on wystawionych tarcz do starego typu malucha, ale zawsze mozesz do niego napisac i zorientowac sie czy ma takie cos w ofercie.

Cytat:
2003-06-10 10:35:56, lukaszc pisze:
naklejana to syf ja zrobiłem u tadka za 70zł mały budzik i obrotomierz

Czyli do licznika wyjdzie około 40 zeta A masz może mail, tel, kontakt z tadkiem??