Szukam chentego na swoj przedni spojler :D zielony 42U

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie szuka chentego na swoj przedni spjler, obnizam zawieszenie i nie chce go jud do konca rozwalic.
w stanie ogolnym dobrym poalkierowany tylko zakladac

cena do uzgodnienia
spojler jak to spojler trzeba by go troche naprawic, ale jest bardoz ladny i na bank pasuje do espero

ma wybita jedna dziurke wielkosci palca pod spodem... ale wszystko jest do naprawy.

najchetniej sprzedalbym komus z wawy.

Dominik Olechowicz: podaj tutaj instrukcje odnaiwania ?

łeee pod spodem..to poco naprawiac....troche kleju do szyb i juz...ja mialem pekniety centralnie z przodu...szpachel utwardzacz,papier scierny troche farby pendzelkiem 30 minut i po sprawie...tylko ja te czynnosc juz 3 razy powtyarzalem

A na cóż klej do szyb. Przecież to dokładka, a właściwie nakładka z epoksydu i włókna, trzeba troszkę się z żywicą pobawić, ale to wyjątkowo banalny "uszczerbek na zdrowiu i wyglądzie"

ten krej jest bardzo elastyczny i towrzy mocne spiwo...tak ze klejone powierzchnie pracuja i nie pekaja....wszystko nim kleilem...progi spoilery...dobra jest tez pianka poliuretanowa do wypelniania pustych powierzchni...

Ponawiam propzycje sprzedazy spojlera!

a ile toto kosztuje i jak dużo robótki ręcznej przy tym?
pozdrawiam wicio

ile chcesz za ten spojler??? ile ma miesiecy???

Cytat:
2003-06-05 15:58:11, pszczoua pisze:
ile chcesz za ten spojler???

pszczoua, jak to ?!?!!? Przecierz dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja, nie pamietasz ? sam mnie tego uczyles

Cytat:
ile ma miesiecy???

a co to ma wogoole za znaczenie ?

hej dicer jak sie nie pytam ciebie to nie odpowiadaj a jak masz cos do mnie to napisz prosto z mostu ja cie za slowka nie lapie tak jak ty mnie a jesli chcesz rozpoczac kolejna wojne na naszym forum to prosze bardzo ale bez mojego udzialu

spokojnie spokojnie ma okolo 10 miesiecy
no i hmmm
chcialbymz a niego okolo 150 zł
wielkosci zderzaka, pasuje idealnie.

Cenzor i krwiopijca

Cholera droga zabawa. Plus lakierowanko

chyba wlasnie nie droga...plakierowany juz jest a normalnie nie lakierowany kosztuje 275....das ist ein gutte preis

wlasnie wlasnie Panowie eine gute preis das ist ! JA... also ktos jest zainteresowany tym gutte towar aus Polen ?

to co nikt nie jest zainteresowany panowie w poniedzilake bezporwotnie zdejmuje i moglbym juz wyslac komus badz przekazac.

Ja też uważam ,że taka cena to absolutne minimum i nie mówię tego żeby podlizać się moderatorowi (czy jak tam) Wiem to poprostu z autopsii,swego czasu kupiłem podkładkę tego samego typu za 160 zl musiałem przerobić i jeszcze pomalować a tu 150 i wystarczy tylko polakierować to naprawdę dobra cena !

Cofam poprzedni post. To jest okazja

ja tez mysle ze to jest dobra cena!!! ludzie kupujecie ??? bo ja nie wezme bo nei mam kasy

wlasnie kupujecie i co ? nikt nie ma ochoty skzoda allegro pozostaje...

no Panowie nikt sie nie skusi to raptem 150 zł ! to grosze a efekt super!