Cennik usług (w jednym miejscu na forum)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie a moze by zrobic jakis cennik uslug ? Przegladalem ostatnio forum i stwierdzilem ze przydaloby sie cos takiego. Chodzi dokladnie o wyszczegolnienie co i za ile mozna zrobic w konkretnym warsztacie. Wtedy jak ktos zastanawia sie ile kosztuje wymiana rozrzadu, oleju, sprzegla itd. i gdzie to najlepiej zrobic to wchodzi na forum i w konkretnym miejscu sprawdza.

Chyba ze juz cos takiego jest to prosze o wskazanie )

Panowie i Panie oczywiscie.. bo ktos moze sobie cos pomyslec )

[ wiadomość edytowana przez: Edgardo dnia 2007-04-10 08:28:40 ]

Najtaniej w Polsce, czy najtaniej w Warszawie, bo wiadomo, że u mnie na wsi będzie 30% jak nie 40% taniej niż w Warszawie. Będziesz jechał co mnie?

Jesli chodzi o mnie to wiadomo ze w Warszawie ale mozna to jakos podzielic np. na miasta bo wiadomo ze na forum nie sa tylko ludzie z warszawy. Czesto bywam np. na mazurach i jesli bym znal jakis polecany warsztat to bedac tam moglbym np. zrobic cos duzo taniej.
Jesli mialbym zrobic cos powaznego gdzie w Warszawie kosztuje np: 1000zl to mocno bym sie zastanowil czy nie pojechac do ciebie i zrobic w jakims zaufanym warsztacie 30-40% taniej

No i to co zarobisz na warsztacie stracisz na paliwo+cała dniówka. Zysk zerowy!

40% z 1000 to jest 400zl wiec nie wiem gdzie ty bys musial mieszkac zeby mi sie nie oplacalo
Glownie chodzi mi oczywiscie o warsztaty w Warszawie bo tych mniejszych napraw jest duzo wiecej.

Cytat:
2007-04-10 11:25:50, Edgardo pisze:
40% z 1000 to jest 400zl wiec nie wiem gdzie ty bys musial mieszkac zeby mi sie nie oplacalo Glownie chodzi mi oczywiscie o warsztaty w Warszawie bo tych mniejszych napraw jest duzo wiecej.

w warszawie wiekszosc osob poleci ci Pana Sławka z ulicy Maszynowej ja natomiast jezdze TU

Nie tyle chodzi o to gdzie lecz za ile. Mozna oczywiscie zadzwonic i zapytac ale mysle ze dobrze by bylo miec to wszystko w jednym miejscu.

myślę że to jest dobry pomysł z tym cennikiem (można pojechać gdzieś nawet niedaleko a jak naprawa poważniejsza to się będzie opłacać) JESTEM ZA

Cytat:
2007-04-10 15:25:07, andrzej197710 pisze:
JESTEM ZA

to zrob bo ja nie wiem kto to zrobi a do tego bedzie aktualizowal..

Cytat:
2007-04-10 19:49:55, qbaj pisze:
to zrob bo ja nie wiem kto to zrobi a do tego bedzie aktualizowal..

mysle że modyfikować będą wszyscy ci co po prostu wpiszą konkretne ceny za daną usługę + adres

dokladnie tak sobie to wyobrazam.