200 gości zdemolowało dom

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamieściła ogłoszenie o imprezie w internecie, 200 gości zdemolowało dom

- Zabawmy się na disco party w zwyczajnym domu jednorodzinnym - tak 17-letnia Brytyjka Rachel Bell na portalu MySpace ogłosiła, że urządza imprezę. Teraz dziewczyna ukrywa się przed rodzicami, bo goście, których przyszło ponad 200, całkowicie zdemolowali dom - pisze telegraph.co.uk.
Zobacz powiekszenie
Bohaterowie serialu ,,Skins'', który był pierwowzorem imprezy, która doprowadziła do zniszczenia domu. ,,Skins'' to serial emitowany przez telewizję Channel 4. Opowiada on o grupie brytyjskich nastolatków, ich problemach i radościach. W filmie często pokazywane są sceny prywatek.
ZOBACZ TAKŻE

* Dom ogołocony i zdewastowany po ogłoszeniu w internecie (10-04-07, 14:27)

Bell zamieściła ogłoszenie pod nagłówkiem ''Skins Unofficial Party''. Było to nawiązanie do wywołującego duże emocje programu, w którym pokazywane są drastyczne sceny z młodzieżowych zabaw.

Internetowy post przyciągnął setki chętnych z całej okolicy. Sąsiedzi mówili później o dziesiątkach taksówek i minibusów podjeżdżających pod dom Bellów. Większości gości organizatorka nawet nie znała. Impreza szybko wymknęła się spod kontroli.

- Przeszukali każdą szufladę, próbowali włamać się do samochodów zaparkowanych na ulicy, zażywali narkotyki. Byli jak zwierzęta. Po prostu zwierzęta - mówiła portalowi Telegraph.co.uk matka dziewczyny. Goście ukradli z domu całą gotówkę i biżuterię, bujali się na żyrandolach i niszczyli wszystko, co wpadło w ich ręce. Kiedy sąsiedzi usiłowali interweniować, młodzież zabarykadowała się w środku.

Policjanci, którzy przyjechali na miejsce siedmioma radiowozami, nie reagowali. - Nie mogliśmy siłą przerwać imprezy. Taki ruch tylko zaogniłoby sytuację, a dziesiątki pijanych nastolatków mogłyby zaatakować sąsiednie domy - stwierdził rzecznik.

- Nasz dom był nieskazitelnie czysty. Teraz jesteśmy bezdomni. Nie możemy tu mieszkać. Rachel zawiodła moje zaufanie, nie chcę, żeby do nas wróciła - stwierdziła w rozmowie z portalem Telegraph.co.uk matka dziewczyny. Po imprezie nastolatka ukryła się u koleżanki.

gazeta.pl

Nieżle... no tak to jest, młodziez naogląda sie programów i tez tak chce...

Cytat:
2007-04-13 19:09:08, Suchy pisze:
Nasz dom był nieskazitelnie czysty. Teraz jesteśmy bezdomni. Nie możemy tu mieszkać. Rachel zawiodła moje zaufanie, nie chcę, żeby do nas wróciła - stwierdziła w rozmowie z portalem Telegraph.co.uk matka dziewczyny. Po imprezie nastolatka ukryła się u koleżanki.

Mocne.

niezle... niezle... to córeczka na broiła widac za dobrze w domu miała