Gdzie zaczepic linke ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam musze scholowac moje jedno espero uzywajac drugiego i tu takie laickie pytanie czy espero ma jakies specjalne zaczepy z przodu i z tylu i jezeli je ma to gdzie a jezeli ich niema to do czego najlepiej zaczepic ??

dziekuje za rady

z tylu to sa takie dwa oczka jak poszukasz a z przodu to nie wiem

Z przodu też są dwa zaczepy

to super a moze ktos sie orientuje o ktorej wylaczaja swiatla na skrzyzowaniach ?? bo w dzien niedam rady przeciagnac go z siekierek na zeran

to nei ma tak ze wylanczaja. neiktore swiatla dzialaja cala dobe niektore nie roznie okolo 24 te co maja byc wylonczone raczej bede. a co mu sie stalo? jak tylko hol to co za roznica kiedy?

ja bym juz o 10 wieczorem spokojnie ciagnal ten samochod i tak nie cala sygnalizacje wylaczaja bo sa skrzyzowania gdzie instalacja jest bardzo prosta i zwyczajnie nie da sie jej zdalnie wylaczyc..z siekierek na zeran masz banalna droge przez siekierkowski a potem prosto az do zerania wiec nie widze problemu zadnego..a zaczepy sa z obu stron samochodu :: tylko na awaryjnych nie holuj trojkat za tylna szybe i swiatla pozycjne zebys mogl normalnie kierunkowskazow uzywac

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2007-04-10 17:29:41 ]

Z tego co pamiętam ,to sygnalizację na podrzędnych skrzyżowaniach wyłączają o 23

Cytat:
: tylko na awaryjnych nie holuj trojkat za tylna szybe i swiatla pozycjne zebys mogl normalnie kierunkowskazow uzywac

zartujesz chyba na awaryjnych

a trojkat musialem przyklejac tasma do klapy bo w bialym mam mocno przyciemnione szyby wiec za szyba ...

jechalem wislostrada po 23 wszystkie dzialaly a w tunelu miski mnie mijaly pogrozily palcem(jakies 65km/h) i ustawili sie w wiadomym miejscu za tunelem

dziekuje wszystkim

Cytat:
2007-04-12 20:21:42, A-M pisze:
zartujesz chyba na awaryjnych nie zartowalem rozumiem ze ty zazartowales

Cytat:
a w tunelu miski mnie mijaly pogrozily palcem(jakies 65km/h)

Aż dziwne, że się do czegoś nie przypięli... może wyglądałeś na biednego studenta

Cytat:
Aż dziwne, że się do czegoś nie przypięli... może wyglądałeś na biednego studenta

chyba wiecznego moze moj brat (holowany) mial tak wystraszona mine ze stwierdzili - zatrzymamy ich to gosc dostanie wylewu

Cytat:
a trojkat musialem przyklejac tasma do klapy bo w bialym mam mocno przyciemnione szyby

no na moim sa slady do tej pory ba jakis fachman po lakierze przylepił trójkat na plajster z tego samego powodu , kojarzysz Yelonek??
ale do jutra ... po polerce moze bedzie galante

Kojarze, kojarzę

Cytat:
2007-04-13 23:12:12, Kula69 pisze:
ale do jutra ... po polerce moze bedzie galante

Ja jutro chyba też wezmę się za polerkę
Może mi też uda się tym sposobem z DU zrobić Mitsubishi