[S] Kable JanMor do daewoo espero 1,5 16V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest ktos zainteresowany tymi kablami?? kuplem je bez potrzeby bo okazalo sie ze mam jzu w domu inne i moge je zwrucic ale jak ktos jest zainteresowany to za 65 zl moge sprzedac wiec jak??? Ogloszenie wazne do poniedzialku

[ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2007-03-16 10:44:37 ]

up

KLIKAMY

Cytat:
2007-03-20 13:12:47, Jabuszko pisze:
KLIKAMY

Kliknołem

Cytat:
2007-03-16 10:43:20, Jabuszko pisze:
jest ktos zainteresowany tymi kablami?? kuplem je bez potrzeby bo okazalo sie ze mam jzu w domu inne i moge je zwrucic ale jak ktos jest zainteresowany to za 65 zl moge sprzedac wiec jak??? ...

Wisz co ??...sie mi tak nasunenło na myś....boś mie kiedyś śledził za błendy ortograficzne....

Tesz Ci kupić słownik ?? ...przynajmni w opisie aukcji byś napisoł jakoś normalni...

Nie kcem Ci psuć nastroja ale to cp sprzedajesz to "kable dla zuchwałych" ...spoko...i tak sie klient znańdzie ...wszystko zależy od ceny

Pozdrawiammmm

za 65 to ja sentechy kupowałem. Janmory po 35 i to wcale nie po znizkach

Cytat:
2007-03-20 18:25:01, bogdan1 pisze:
Wisz co ??...sie mi tak nasunenło na myś....boś mie kiedyś śledził za błendy ortograficzne.... Tesz Ci kupić słownik ??

Jakby ktoś się pytał,to nie zalanczam odnośnika do ałkcji i nie zaklucam dalszej dyskusji.pozdrófka

Cytat:
2007-03-20 18:42:25, Czarek_Rej pisze:
za 65 to ja sentechy kupowałem. Janmory po 35 i to wcale nie po znizkach

Czarus gdzie??? bo ja na jedym mam juz totalna prowizorke (chociaz podobno te najdluzej wytrzymuja) i sie nosze z zamiarem...

Cytat:
2007-03-20 20:00:21, yankie pisze:
Czarus gdzie??? bo ja na jedym mam juz totalna prowizorke (chociaz podobno te najdluzej wytrzymuja) i sie nosze z zamiarem...

Mysłowice ul.Stadionowa hurtownia motoryzacyjna ABC to było ok 1.5 roku temu

Szczerze mówiac, ludzie ( przewaznie Ci co sprzedają) chwala Janmora. Ja trafiłem opinię gazownika ( zresztą dobrego) i sam sie przekonałem,że te Janmory do 2,0 to fuj. Wytrzymały dosłownie 6 tygodni i guma się rozleciała. Napuchnięcia i przebicia przy świecach. Moze miałem pecha................. Teraz na jakiś francuskich, 2 lata gwarancji, teraz mają rok i jest ok. Zobaczymy.........

Mi już też dużo ludzi polecało i się nadziałem tak samo jak Ty, także to chyba nie jest pech . U mnie wytrzymały 2 miesiące i waliło tak, że musiałem obudowę filtra wymienić

PS. Irek! Z jakiej Rudy jesteś??

u mnie to samo, janmory są do dupy, dziś na allegro kupiłem oryginalne za 65zł, więc chyba trafiłem na okazje

Cytat:
2007-03-21 01:19:57, saqul pisze:
u mnie to samo, janmory są do dupy, dziś na allegro kupiłem oryginalne za 65zł, więc chyba trafiłem na okazje

zależy jakie to oryginały.Chińskie,czy naprawdę koreańskie?

A ja juz od dluzeszgo czasu tylko Janmory ale zasada nie wicej niz 10 tys km. A sentechy jak mialem to gora 4 tys i strzal w filtr

Do Peptona : Halymba he he he Janmor do 2,0 fuj

Do Peptona : Halymba he he he Janmor do 2,0 fuj

wy tu gadu gadu a mzoe jednak ktos chce kupic? no oddam taniej ale potrzebuje kase

co 10tys wymiana kabli?? To ja bym musiał co 2 miesiące wymieniać Nie lepiej dołożyć - kupić jakieś porządne(np. NGK - sam mam i jestem b. zadowolony) - wydaje mi się, że to się bardziej opłaca niż co 10tys kable wymieniać

Kalkulowałeś to kiedyś??

Pozdrawiam

Kable i dluzej wytrzymaja ale ja wymieniam co oklo 10 do 15 tys. Taka mam zasade

Pepton pochwal się z której Ty dzielnicy jesteś ? (przepraszam że tu pytam, ale brak innej możliwości)