MotoNews.pl

Płocki mistrz kierownicy :) 1.04.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
(konkrety dla niecierpliwych: 5 akapit)

Mili państwo,
w primaaprilis Płocka Grupa Rajdowa razem z Automobilklubem Ziemi Płockiej pragnie zorganizować imprezę samochodową o charakterze amatorskiego rajdu samochodowego.

Jesteśmy na etapie przygotowań i poszukiwania sponsorów, wygląda na to że się uda. Będzie to pierwsza taka impreza w Płocku od bodajże 3 czy 4 lat i można powiedzieć że od niej zależy przyszłość takich przedsięwzięć w naszej płockiej ojczyźnie.

Bardzo zależy nam na dużej frekwencji, zarówno wśród zawodników jak i kibiców. Równie ważna jest też kultura i bezpieczeństwo, także jeśli ktoś by się odważył przyjechać bardzo proszę o spokojną jazdę po płockich ulicach (drogówka na bank będzie nas miała na oku).

Odnośnie imprezy:

Wpisowe 20 zł
Prób będą 3, nawierzchnia betonowo-betonowoziarnista, całość rozgrywana będzie na terenie byłej jednostki wojskowej, na kilku połączonych placach, ale w miarę możliwości bez slalomu między tysiącem pachołków (jak ktoś się postara to III bieg wbije).

Wkrótce ruszy strona, pojawi się regulamin itd.
Informuję już teraz żebyście mogli sobie włączyć ten wyjazd do kalendarza drodzy państo

Czy na dzień dzisiejszy byliby chętni do startu?
Pamiętajcie, że to nie są zawody o złote gacie, liczy się zabawa

PS. Płock to takie 130-tysięczne miasto w centralnej Polsce, 100 km od Warszawy, 100 km od Torunia, 100 km od Łodzi, 50 km od Włocławka, 180 km od Olsztyna...

Cytat:
PS. Płock to takie 130-tysięczne miasto w centralnej Polsce, 100 km od Warszawy, 100 km od Torunia, 100 km od Łodzi, 50 km od Włocławka, 180 km od Olsztyna...

Wszedzie w pi...u daleko
Sukcesow zycze - zeby sie wam udalo

Zapraszamy zapraszamy, jest to nasza dziewicza impreza i bardzo bysmy chcieli zeby frekwencja była spora i wszystko było jaknajbardziej oki. Teren jest dośc ciekawy próby beda 3 ale postaramy sie je jaknajbardziej wydłuzyc. 1 kwietnia raczej powinno byc ciepło mamy nadzieje ze słonecznie

liczymy na ekipy z torunia, brodnicy, włocławka i wszystkich innych zainteresowanych nie zawiedzcie nas

hmmmm... jak portfel i szkoła pozwoli to moze sie pojawie Wpisowe tez bardzo kusi ale na to to juz na pewno nie bedzie mnie stac

A nie mysleliscie zeby zrobic te 3 proby, ale np w 2 czy 3 petlach? Nawet jakby sie mialo czekac godzine, to i tak zawsze wiecej jazdy

Bo wiesz, do Gdanska jest z ponad 200

Lapek

przyjezdzaj nie gadaj, zalecicie w sobote to mysle ze sie zorganizuje jakies spanie

Głos
Głos

proszę zapisać

adnotacje:
a) pierwszy Głos (on) startuje cento
b) drugi Głos (ona) staruje swapem

dziękuję

Aaaaa slysze glosy....

Lap

o przekichanym dzieciństwie z powodu nazwiska kiedy indziej

"Łapy Łapy, 4 Łapy..."

E tam Wcale nie jest przekichane ja mam gozej

no co ty powiesz

hmm moze bysmy wpadli tam do was porobic frekwencje

jesli łykend bede mial wolny to pomyslimy nad kimaniem rajdowej załogi...

zapraszamy

Cytat:
2007-03-09 14:52:54, fuso pisze:
no co ty powiesz hmm moze bysmy wpadli tam do was porobic frekwencje

Fusie dziabongu, wpadaj do płockowa i wez borysa ze soba

hehe spoko wzial bym ale borys w angolii siedzi

ja narazie mysle nad przyjazdem bo najpierw auto musi byc 100% sprawne a narazie nie jest

wiec jak cos to bede sie odzywal

no to do garazu i usprawniaj!!

wlasnie tu nie chodzi o usprawnianie tylko naprawe troche silnik sie wysral ale to bede dzialal juz w poniedzialek

mam nadzije ze uda sie cos z tym zrobic

usprawniania w sensie ze doprowadz do sprawnosci elementy niesprawne nevermind, w kazdym razie naprawiaj i przyjezdzaj

bedziem pic ?

jak sie uda tyyyysh