MotoNews.pl
9 Rajd Magnolii 2007 Szczecin (179811/0) - PT

Rajd Magnolii 2007 Szczecin

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto jedzie , ja wybieram się porobionym polonezem więc na pewno będzie widowiskowo ( choć ostatni raz jeździłem tak konkretnie jakieś 9 miesięcy temu )

jadą jakieś RWD wyprodukowane w Polsce ?

może jakieś DF-y , poldki ( co by było z kim się pościgać ) , bo z maluchami nie mam szans

Cytat:
2007-03-28 13:32:27, rafal125p pisze:
kto jedzie , ja wybieram się porobionym polonezem więc na pewno będzie widowiskowo ( choć ostatni raz jeździłem tak konkretnie jakieś 9 miesięcy temu ) jadą jakieś RWD wyprodukowane w Polsce ? może jakieś DF-y , poldki ( co by było z kim się pościgać ) , bo z maluchami nie mam szans

swapik antona pewnie jedzie ! dostaniesz baty :p!

się okaże

Panowie : gdzie i kiedy ????

Cytat:
2007-03-29 19:56:12, borysirl pisze:
Panowie : gdzie i kiedy ????

Odpowie Ci pani pasuje
21-22 kwietnia 2007r. - 28 Rajd Magnolii-Szczecin
Ja się wybieram w roli pilota oczywiści jak nie będzie żadnych przeciwności losu,ale narazie wszystkie gwiazdy na niebie wskazują,że wystartujemy Także Panowie szykować maszyny,bo jeszcze trochę czasu jest i spieszyć się z zapisami,bo lista zgłoszeń jest już prawie pełna-na dzień dzisiejszy jest jeszcze 20 wolnych miejsc

Pasuje Dziekuje Pani

Hmm weekend w ktory zjezdzam akurat do Szczecina ale kurna... Ja nigdy jeszcze nie strzelalem i boje sie ze jak sie puszcze w tany to rozpitole auto

Cytat:
2007-03-29 22:02:52, borysirl pisze:
Pasuje Dziekuje Pani Hmm weekend w ktory zjezdzam akurat do Szczecina ale kurna... Ja nigdy jeszcze nie strzelalem i boje sie ze jak sie puszcze w tany to rozpitole auto

to przejedz sie nie forsujac auta, dla frajdy. Sam widok fiata na magnoli bedzie niesamowite wrazenie robil, zoltek jest bardzo medialny, nawet jesli swoja jazda nie pokazesz nic szczegolnego, po rajdzie Twoj fiat bedzie jednym z najbardziej rozpoznawalnych w polsce.

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2007-03-29 23:12:29 ]

heh mój maluch po magnolii nabrał takiej wartości że go do Hamburga sprzedałem aż

ja rok temu jechałe całkowicie seryjnym fiatem , na LPG , dojechałem ostatni z tych co dojechali , jednak zabawy było co nie miara , tak szczerze to myślę ,że fiatem ,poldkiem to ma się szanse jedynie z ładą , ewentualnie 126p jak nie jest zbytnio porobiony

A jakie kryteria nalezy spelnic ?? Ile wpisowego i takie tam ?? Jakies kaski ? Jakby co to Kosa bym Cie poprosil z wiadomych wzgledow o zabukowanie miejsca.

Dla zainteresowanych podaję oficjalną stronę rajdu-tam są wszystkie informacje wraz z regulaminem rajdu:
http://www.rajd-magnolii.pl/
Lista zgłoszeń na dzień dzisiejszy jest juz zamknięta

śmiało wysyłaj zgłoszenie , bo może niektórzy nie wyślą kasy i miejsce się zwolni

trzeba mieć , OC , NNW , swoje kaski , wpisowe rok temu było 100 zł dla zrzeszonych ( czyli licząc ,że magnolia to jak 2 KJS-y to wychodzi tanio)
najlepiej dogadaj się telefonicznie , że jak się zwolni miejsce to wskoczysz w lukę

na ja jade takze rafal do zobaczenia na starcie A

ps. oczywiście jak nic sie z autem nie popitoli !

na razie napisalem maila , zobaczymy co z tego wyjdzie.

zaisuj sie opłcajwpisowe i dasz rade sa z poprzednich magnolii filmy do pobrania na www.go-motorsport.prv.pl jak chcesz to oblukaj moim skromnym zdaniem warto startować :]

widzisz problem w tym ze na mam jak zaplacic bo jestem we Wloszech w podrozy sluzbowej a mieszkam w Luksemburgu i zjezdzam w nocy z piatku na sobote w ten weekend. Obczaje w ciagu tygodnia jak mozna to zalatwic. Zadzwonie do nich i pogadam moze sie zgodza na wyjatek zapisania mnie i uiszcze oplate na wjezdzie.

działaj cos pomyslimy...

dostalem info ze zostalem wciagniety na liste rezerwowa

Ja standardowo na serwisie niebiesko zółtego seja się pojawię

a jak wyglądało rok temu BK bo mnie z kantem przepuścili bez problemów ( trochę pożartowali , powspominali i puścili ) , w tym roku jadę poldkiem i mam zamiar mieć hydro łapę , bez standardowego linkowca , czy panowie rok temu czepiali się do takich wynalazków ?