RAjd Młodych- startowaliscie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem zapytac glównie Kornata i batrhezza czy startowli w rajdzie młodych.
Przedwczoraj wieczoreme na pasie spotkałem dwóch chłpakow cwiczacych przed tą właśnie imprezą, a wiem ,że kornat poprzednio walczył. Wiec jeśli tak, to napisz -jak Ci poszło???
Pozdr
Paweł

Startowalem, startowalem zdobylem czas ktory dawal mi przepustke do polfinalu ale niestety jeden pacholek pojechalem ze zlej strony (nie mialo to wplywu na czas) ale regulamin jest nieublagany i w takim przypadku nastepuje dyskwalifikacja zawodnika ale za rok sprobuje znowu powalczyc o jakies dobre miejsce a tym czasem szykuje swoja ladzianke na rajd 22 czerwca impreza zapowiada sie ciekawie zobaczymy jak bedzie dzieki za pamiec z tym Pucharem Peugota pozdrawiam.

No to Kornat życze powodzenia na następnym rajdzie.
A można gdzieśzobaczyć jakieś informacje czy fotki z rajdu Młodych????
Pozdrówka
Paweł

ja w tym roku nie jechałem, składam wurca na szutrowy rajd Brodnicki, pójdzie nowy zawias, płyta, no i mam nadzieje, że szpera...

Cześć bartassti!
A kiedy ten Brodnicki????
Będziemy trzymać kciuki))
Nastawiasz się na szperę z Węgier???
Paweł

cześć Paweł! Oczywiście, że z Węgier! ... o ile mi przywieziecie ) Brodnica jest w sierpniu, ale wurca szykuje już teraz, bo w lipcu mnie nie będzie. może namówię Kornata na pojedynek...

Jasne ,ze przywieziemy))
Wiesz jak to wszystko załatwić z Zolim - no i pewnie będzie. Chłopaki na węgrzech musza wiedzieć wczesniej co i ile chcemy zamówić.
Paweł

okej ja szpere biore na 101%, tylko nie wiem czy kase mam jemu wysłać czy Tobie czy jak???

Jesłi jesteś w znimw kontakcie - zapytaj go . A jesłi nie to Konrad codzień coś tam z Zolim gada więc poproszę go żeby spytał. Ale wiem,ze Jasiu miał problem z wysłaniem kAsy za spojlery doVFTS i zapłacił im w Krakowie. Wioęc moze to lepsze wyjście. Zobaczymy jeszcze jest czas
Paweł

ktos mnie wyzywa na pojedynek bez mojej wiedzy nie ladnie ale za to bardzo jestem zainteresowany info na temat szpery do mojej lajdaczki jesli ktos takowe posiada prosze o przekazanie dzieki pozdrawiam

do Kornat: wysłałem Ci info na priva. pozdro