Chlodniczka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprawdzilem dziś chlodnice wody co to ją planowałem zamontować do malca jak 903 włoże i okazało sie że kapie w jednym miejscu
od czego mozna spasować (tzn od jakiego tanszego autka??)

teraz pytanie maiałby ktoś z was na zbyciu w 100% sprawną chłodnice i taka zaby mi sie do tyłu zmieściła???

a próbowałes wkładać taką z poldona? najlepiej starego typu. Podejdzie ci jeszce z zastawki ale najlepsza by byla jakas aluminiowa. Szukaj na szrotach.
powodzenia

a po co odrazu szukać innej ? zaiwez ta chłodnice do zakladu gdzie naprawiaja chłodnice miedzy innymi uszczelniaja.
Twoja w porownaniu w polonezowska czy fiatowska jest mała i bedzie idelanie sie nadawała do kaszla z silnikiem 900 czy 1100.

Gdzie w kraku moge porzadnie naprawic cglodnice??? + pytanko:

jaka chlodnica do malca 903 bedzie lepsza:
1. od 127, metalowa, przegnite blaszki (radiatorki czy jakos tam inaczaj - sypia sie), kanaly ok, lekko cieknie

2. chyba od zuka, aluminiowa, dzurka w kanale pionowym, i jeszcze czy zmiesci sie taka o wysokosci 45 cm - o ok 5 cm wyzsza od 7-demkowej

doradźcie bo nie wiem gdzie naprawiac i ktorą

przy wyjeździ z kraka na wawę (al 29 listopada), tam gdziej jest taki rozjazd (od kilku miesięcy są tam światła) widać tablicę : spawanie chłodnic i tworzyw sztucznych. tablica jest jakby na wysepce rozdzielającej te dwie drogi.