MotoNews.pl

Jaką pogodę....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mamy dziś za oknem

a wiec u mnie , pada , pada , pada , pada , pada , pada , pada , pada i ciąąąąąąąąąąąąąąągggggggglllllllllllllleeeeeeeeeeeee pada

czyli jednym słowem wrocław zatopiony w deszczu

a u was ??

nie tylko wroclaw, bo taka zryta pogode mialem od samej zlotoryji :/

ja rano byłem pod Łodzią i tez podobnie było , chyba cała polska tonie w deszczu

sobota 24.03.2007r.

no dziś moge stwierdzić ze pogoda lepsza niz wczoraj , narazie bez deszczu ale za to cholernie zimno

Kraków - Wadowice nie pada natomiast wieje i zimnooo brrr

Na wschodzie dziś cieplutko tylko wiaterek troszke za duży

od samego rana słoneczno i ciepło gdyby nie ten wiatr

Wrocław godz. 08:56 , wsumie od Strzelc Opolskich do samego Wrocławia od samego wschodu słońca , świeci i grzeje słoneczko

słońce, słońce, słońce...

super pogoda

Cos dzis u mnie pochmurno sie robi.... ale podobno nad morzem super pogoda... az zal że nie mieszkam blizej.

a we wrocku raz słońce raz brak słońca a jak jego nie ma to znów zimno sie robi jak wyjdzie to az za ciepło i tak wkółko

a Stormik jak chcesz to mozesz jechac ze mną , jutro chyba bede niedaleko morza jak auto naprawie

Kasiek przecież Ty deszcz lubisz

a u mnie, na jutro zapowiadają 20-21 stopni jak pogoda dopisze, wypucuję autko a co, należy mu się

to tam tak ciepło bywa na tych wyspach ?? jak tam pare razy byłem to wiecznie jakoś tak pochmurnie

bo w złe dni byłeś...tu pogoda potrafi się tak diametralnie zmienić przez noc...ba...nawet w ciągu dnia, i to kilka razy

ech tam ten klimat to jest paskudny zwłaszcza odczuwały to moje stare kosci tam

wyspy dzis zglaszaja ladna pogode slonecznie i cieplo

A u mnie od Tygodnia słoneczko i ciepełko Wreszcie Wiosnaa

Cytat:
2007-03-30 20:48:57, Grzechu pisze:
Kasiek przecież Ty deszcz lubisz

No lubie, ale nad morze bym pojechala a wtedy bym wolała ładna pogodę

a dzis u mnie słońce słońce słońce... i od razu czuje sie do bani.

u mnie za oknem mrok