Akcesoria Irmscher - gdzie kupic?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jak w temacie, znacie może jakieś miejsca gdzie można dostać coż z Irmschera do naszych Omeg? Ja potrzebuje grill nie chromowany, najlepiej w kolorze granatowym hehe... Ale z checia zapoznam sie z szersza ofertą Irmschera... Może jakis spojlerek na klape....
Pozdrawiam!

[ wiadomość edytowana przez: hammet1 dnia 2007-04-21 11:17:46 ]

Online Shop na stronie Irmschera chociazby.

Cytat:
2007-04-21 12:20:30, admeen pisze:
Online Shop na stronie Irmschera chociazby.

Tam jest katalog. A bliżej na zakupy będziesz miał do dilera Opla. Będziesz potrzebował dużo cierpliwości i gruby portfel

Hahaha ale smieszne... Gdybym miał tyle kasy to juz dawno bym sobie zamówił na stronce albo u dealera Opla:]! Chodzi mi o jakies tańsze źródełko!
Pozdrawiam!

ebay zagraniczny a czasem to i na allegro się coś trafi

Jeżeli chcesz kupić tanio na allegro czy ebayu to musisz być zwinny jak jaszczurka i szybki jak przecinak

Chętnych na te manele jest w ch*j, a graty Irmschera czy Steinmetza pojawiają się rzadko. Więc uzbrój się w dużo (bardzo dużo cierpliwości) i poluj Bądź jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"

PS. Swój przedni zderzak kupiłem (po roku poszukiwań) na allegro o 6:50 rano, 7 minut po jego wystawieniu, bo akurat byłem przy kompie. Podejrzewam że 10 minut później już by go nie było. Tym bardziej, że sprzedawca chyba nie do końca wiedział co sprzedaje, bo zderzak był baardzo tani

PS2. Sprawdzaj też regularnie wątek handlowy Mariosa, jemu czasem się trafiają takie graty

Cytat:
2007-04-22 09:03:38, hammet1 pisze:
Hahaha ale smieszne... Gdybym miał tyle kasy to juz dawno bym sobie zamówił na stronce albo u dealera Opla:]! Chodzi mi o jakies tańsze źródełko! Pozdrawiam!

Uzywane graty Irmschera w dobrej cenie nie czekają na potencjalnych kupców, to kupcy czekają na graty.Tak było,jest i będzie

Dzięki! To może kiedyś zakupie grilla do mojej Omeszki... Bo moim zdaniem znacznie lepiej wygląda z Irmscherem, a te tanie podróbki, wynalazki jakieś to tylko szpecą... Porażka!
Immo - Będę! Hehe...
Pozdrawiam!