Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
holland2 opel vectra B Dębica | 2007-04-21 22:48:48 jakie autko, jaka instalacja...jaka maska ![]() |
szosiu1 Renault Laguna I Ph ... Polanica Zdrój | 2007-04-23 18:53:57 a skąd wiesz ze sprawdzał kilkukrotnie opuszczajac i zamykając maste? |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2007-04-23 20:37:52 Szosiu nieładnie ![]() Ja też wiele razy zwracałem uwagę nowym użytkownikom, żeby podawali w swoich pytaniach maksymalnie dużo szczegółów dotyczących auta i instalacji. Wierz mi, że ma to ogromne znaczenie, szczególnie przy takiej "zgadywance" na odległość. My chcemy pomagać, ale jak ktoś nie chce sam sobie pomóc to nie będziemy bawić się we wróżenie z fusów. Czasami typ silnika determinuje jakiś, z pozoru błahy zabieg lub dobór innego miksera, w przeciwnym razie żadne regulacje ani rady nie mają sensu. Holland ma na pewno większe doświadczenie od wielu z nas i skoro pyta o markę itd. to nie robi tego ze zwykłego widzimisię. Ja osobiście przestałem już przypominać o szczegółach, bo zwyczajnie mi się to znudziło i jak widzę taki post w stylu "gaśnie na wolnych" i poza tym żadnych danych to go ignoruję. |
holland2 opel vectra B Dębica | 2007-04-23 23:24:48 Dzięki Danielu za wsparcie...
Nie wiem... ale strzelam że autor wątku wie co pisze ![]() ![]() ![]() Co do problemu z autkiem to został on wyjaśniony. Kolega mariusz_k poinformował mnie na priv że autko śmiga już poprawnie i mam nadzieję ze nie będzie mi miał za złe jak ujawnię iż problem to znów były " kable wysokiego napięcia" walące iskrę do maski... |
privmw Vectra A 2,0i CD Zgierz | 2007-04-24 08:13:25 a ja kiedyś w Holandii widziałem takie BMW (nie dam głowy że 750) ale to miało widlastą vałke i było na mikserach ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2007-04-24 12:54:14 Witam.
Można zrobić takie na zwykłej instalce. Trzeba wyrzucic oryginalne filtry i dać stożkowe. Przed przeplywomierze klapy. i najlepiej na dwóch reduktorach Landi-Renzo maggiorato. Sprawdzone.
|
holland2 opel vectra B Dębica | 2007-04-24 18:23:13
że można Panie Croma to ja doskonale wiem... ![]()
a ja jestem w Holandii... i widzę tego typu wynalazki na co dzień... Ba... nawet przy nich kopię codziennie... Ogólnie nie polecam... Wtrysk to wtrysk. Natomiast tutaj nie sa zakładane instalacje według widzi mi się lecz oparte o normy spalin którymi rozporządza instytucja zwana RDW + tak zwane normy G3 pozwalające właścicielowi pojazdu o ubieganie się o upust na ubezpieczeniu... Jeżeli klient na autko nie dostanie znaczka G3 bo RDW nie przewiduje dla danej marki to wybiera instalkę typu mixer + reduktor... pozdrawiam |
![]() martwica21 BMW 325ix Radom | 2007-04-24 18:50:09
A to są też nie widlaste ![]() |
holland2 opel vectra B Dębica | 2007-04-24 19:30:09 hehehe...dobre dobre.... ![]() |