(S) kupiłem opony zim. 15-tki do Audi oddam za 1/2 darmo 14

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupiłem opony zim. 15-tki do Audi oddam za 1/2 darmo 14 -ki zimowe razem z felgami stalowymi do Espero/Nexia .

Nie mam miejsca w piwnicy na 2 komplety opon i jak nikt się nie zgłosi po odbiór zimówek do espero razem z felgami to poprostu je wyrzuce na śmietnik - a szkoda aby hasionurkowie je zabrali i jeszcze Policja ich zatrzyma że niby w nocy gdzieś odkręcili je - bo wyglądają dobrze i kilka sezonów pojeżdżą.
Bieżnik ma około 1 cm głębokości to nie żarty, bo nowe miały 1,5 cm są to błotno śniegowe opony ksiakieś włoskie bieżnik to romby z nacięciami i otworem na kolce których nie ma, felgi na dobrym stanie
Cena za 1 sztukę opona+felga 50 zł. Sprzedaję tylko wszystkie 4x opona +felga czyli 200 zł za całość No za 180 zł oddam.

Byle szybko bo zimówki do Audi trzymam w domu i żona się
niecierpliwi.

Tel komórkowy do mnie 609 734 538 właśnie idę do piwnicy cyknąć zdjęcia, choć z baterią do aparatu może być kłopot

jaka szerokośc tych zimówek?? 185?

Wstrzymaj się z wyrzucaniem. Zapytam kolegi

Oto zdjęcia na tyle wystarczyło baterii: rozmiar 185 dODAM IŻ W ZIMIE 2005/2006 GDY NASYPAŁO BYŁEM JEDYNYM KTÓRY SAMODZIELNIE WYJECHAŁ Z PARKINGU I TO BEZ ŁOPATY

i jeszcze to foto ŁO:

[ wiadomość edytowana przez: MarEsp20 dnia 2007-04-28 12:01:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: MarEsp20 dnia 2007-04-28 12:03:42 ]

Cytat:
2007-04-28 11:50:22, krzychu_ch pisze:
Wstrzymaj się z wyrzucaniem. Zapytam kolegi

Jak nie weźmie , to ja bym wziął, tylko ..... zastanawiam się jak z odbiorem

Oponki sprzedane zainteresowanie było duże za co dziękuję. Post można zamknąć - jako nieaktualny

Oponki są bomba Naprawde było warto jeszcze raz dzięki