Tory kartingowe na Śląsku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szukałem ostatnio jakiegoś toru kartingowego na śląsku i wszystko juz pozamykane Czy ktoś zna jakiś działający fajny tor?? Piszcie adresy i wasze wrażenia dzięki!

Tor kartingowy w kędzierzynie

Polecam,karty są bardzo dobre(mają po 6km)tor trochę wąski ale podobno ma być powiększony zwłaszcza,że zainteresowanie jest

Gdyby coś to również moge podjechać i pościgac się bo mam tylko 10km do toru.

W Bielsku w Hali Befamy nadal funkcjonuje tor kartingowy.

Cytat:
2007-04-22 16:53:33, Qba745 pisze:
W Bielsku w Hali Befamy nadal funkcjonuje tor kartingowy.

niestety juz od dawna jest zamkniety

W zabrzu na parkingu centrum handlowego M1

A hala Kapelusz jeszcze istnieje w ogóle w Chorzowie? Bo tam był chyba karting.

Kapelusz- poza wystawami kwiatów ostatnio z niczym innym mi sie nie kojarzy
po kartach chyba juz sladów nie ma
podobnie jak tor w świętochłowicach zdaje się- Toyota...
polecam fajny tor kartingowy w Krakowie- niestety nie pamiętam nazwy... mają do wyboru karty 6 oraz 9 konne
jest to tor zadaszony, wrazenia sa extra

HNT czy to o tym torze mówisz?
DAYTONA

Cytat:
2007-04-23 12:14:43, HNT pisze:
Kapelusz- poza wystawami kwiatów ostatnio z niczym innym mi sie nie kojarzy po kartach chyba juz sladów nie ma podobnie jak tor w świętochłowicach zdaje się- Toyota...

przeca to to samo i nie ma kwitow tylko ktos wystawil tam wirtualnego glofa

Cytat:
-LUKA- Wysłany: 2007-04-23 12:56:53

HNT czy to o tym torze mówisz?
DAYTONA

dokładnie, Daytona

Jest jeszcze tor w Warszowicach kolo Żor. Tylko ze on jest na swiezy powietrzu ale fajnie sie jezdzi. Tylko szkoda ze w czasie deszczu go zamykaja bo pojezdziłbym po mokrym

w siemianowicach na ul. Jagiełły jest spory tor, mało osób o nim wie bo zbudowany na polach, ale jego rozmiary pozwalają na szybka jazde autem , chyba jeden z najwiekszych jakie widziałem, tylko dojazd jest troche utrudniony bo trzeba przejechac polną droga jak bede w pobliżu to zrobie foty i wrzuce

10 maja pod supermarketem Real w Sosnowcu (ne przeciwko Mercedesa) zostanie otwarty tor kartingowy- 10 kartow, bedzie mozna smigac po deszczu itp...zobaczymy co z tego bedzie