EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie!!!1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie UEFA ogłosiła decyzję!!!!! Mamy Mistrzostwa w Polsce - Wreszcie zagramy w nich - Jako organizatorzy

hm to za 5 lat hm troche malo czsu zwazywszy ze nie mamy ani pozadnych drog ani stadionow

Można sie śmiać z naszej reprezentacji, jednakże zrobili Oni ogromne postępy i mogą powalczyć o wyjście z grupy. mam jednak nadzieje że POLACY jako naród pokażą światu swoją gościnność i niesamowity doping a zarazem niezapomnianą atmosfere na meczach.

tak a z naszej kasy beda budowac i remontowac stadiony w polsce :/

qrcze, myślałem że malkontenci dadzą nam się trochę pocieszyć, a tu marudzenie już w czwartym poście...
a to że drogi i autostrady, hotele i restsauracje będą musiały powstać, że da to zatrudnienie tysiącom ludzi, że nasza gospodarka dostała impuls rozwojowy, że w przyszłosci może to dac nam więcej pieniędzy, to o tym Adik nie pomyślisz?
rozumiem że powstanie bazy sportowej również nie robi na tobie wrażenia, ale medale chętnie byś oglądał...

a na koniec powiem tylko: YES, YES, YES...

w 2 goral w 2 pozatym teraz tez mamy kase na autostrady i dupa blada z tego wynika

Jasne - pewnie wytyczą nowe pola namiotowe, postawią toi-toie, namioty z frytkami i piwem, a na starych stadionach zalożą oświetlenie i to wszystko. A drogi to pewnie zedrą stara nawierzchnię i położą nową uzywając przy tym jak zwykle mioteł

Ale tak naprawde to wielka szansa rozwoju dla Polski, a szczególnie dla miast, w których pojawią się nowe stadiony.

Arena Bałtycka króluje!!!!!

ja tam mimo wszystko do 2012 bede sceptyczny jak zobacze to uwierze a zwazywszy jeszcze na sytuacje polityczna na ukrainie to moze byc roznie

Cytat:
2007-04-18 15:31:20, maxymilan pisze:
w 2 goral w 2 pozatym teraz tez mamy kase na autostrady i dupa blada z tego wynika

nie, w 4. ty w 2 wyraziłeś jedynie niepokój o to czy wystarczy czasu...

Niech marudzą, pomarudzą i przestaną Ja jako kibic i nacjonalista bardzo sie ciesze z tego faktu i zgadzam sie z Góralem w jego poprzedniej wypowiedzi. Może coś sie ruszy troszke wkońcu

YES, YES, YES

a tak wogole jestem przeciwny organizacji mistrzostw u nas sa wazniejsze wydatki np Swiatynia Opatrznosci Bozej za te 40 mld mogli bysmy jeszcze kilka postawic a nie jakies stadiony i plugawe rozrywki dla tluszczy

i skad ty wiesz co ja wyrazam

[ wiadomość edytowana przez: maxymilan dnia 2007-04-18 16:43:59 ]

Nareszcie mamy jakąś wielką imprezę! No i szczególnie fajnie, że z Ukrainą. Idzie ku lepszemu i pamiętajcie, że zawsze tak mówiłem!

Lepsze stosunki z Ukrainą sie przydadzą... może dostęp czesci do naszych ŁADnych autek będzie lepszy

Cytat:
2007-04-18 16:43:09, maxymilan pisze:
i skad ty wiesz co ja wyrazam

bo jesteś cholernie wyrazisty...

Cytat:
2007-04-18 12:17:28, maxymilan pisze:
hm to za 5 lat hm troche malo czsu zwazywszy ze nie mamy ani pozadnych drog ani stadionow

od rogi sie nie martw...

"Polaczek wyjaśnił, że ok. 10 mld euro trafi na inwestycje drogowe. "Do 2015 roku w ramach programu unijnego +Infrastruktura i Środowisko+ chcemy wybudować ponad 600 km autostrad i 2.200 km dróg ekspresowych" - powiedział. Dodał, że będzie to wymagać sprawnego wykorzystania funduszy unijnych przez resort transportu."
/www.interia.pl/

Polak chce polak potrafi

dzis o 20;00 z tej okazji jest koncert a o 21:45 pokaz sztucznych ogni.Wszystko na dlugiej w Gdansku

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2007-04-18 18:12:40 ]

Cytat:
2007-04-18 17:08:09, arii82 pisze:
od rogi sie nie martw...
"Polaczek wyjaśnił, że ok. 10 mld euro trafi na inwestycje drogowe. "Do 2015 roku <...> Polak chce polak potrafi

hmmm... to w takim razie faktycznie będziemy musieli wznieść się na wyżyny, bo mistrzostwa sa w 2012

Ari piszesz to jakbyś nie wiedział jak sie u nas buduje autostrady...ten kto choć raz jechał droga A4 to wie o czym mowie....
DEx

ja jestem na nie

po pierwsze: nie przepadam za piłką nożną

po drugie: władze wrocławia zdewastują zabytkowy stadion olimpijski we wrocku. wiem że stary to przezytek ale uważam że mimo wszystko to jeden z najciekawszych obiektów architektury sportowej w polsce zaprojektowany przez richarda konwiarza. cały kompleks jest przykładem wzorowego projektu kompleksu sportowego który niestety zarządzany nieudolnie przez AWF wrocław popadł w ruinę. mieszkam obok niego od urodzenia i mam całe mnóstwo wspomnień.

po trzecie: gdzie będzie teraz żużel???

po czwarte : stadion olimpiski znajduje się na wyspię odciętej od miasta . 3 mosty to za mało by dojechac do pracy bez stania w korkach a co tu mówić o euro 2012. po prostu nie da się dojechać