AK??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wypowiedzcie sie co wy myslicie o Działalnosci naszego kochanego i wspałaniego AK bo cos tu
niegra tak jak powinno.I czy ktos za to jest wogóle odpowiedzialny co sie dzieje w krakowie

AK... chodzi tą organizację która funduje prezesowi taką fajną Alfę Romeo i która nie ma kasy na Rajd Krakowski?

Jak tak dalej bedzie to skrót AK-Automobilklub Krakowski niebedzie mi tego przypominał.
Bardziej mi to bedzie mowiło
AK-Agencja K...a

w zwiazku z rajdem krakowski juz sie na temat tych darmozjadów nierobów pierdzacych w stołki wypowiedziałem i niebede nic juz dopisywał bo mne szlak zaras trafi zanim skoncze pisac!!!!!!!!!!

ale żyje im sie dobrze kase maja dla siebie rajdów nie ma dla nas i ............ szkoda gadać ,

Jak dla mnie to powinni wyp........ wszystkich (prawie) z naszego AK od sprzataczek po prezesa bo to co oni reprezentuja to jedna wielka parodia a przykladow mozna podawac bez konca dotyczy to szczegolnie dzialalnosci przy organizowaniu kjs-ow a zreszta ostatnio udowodniki swoj profesjonalizm przy organizacji rajdu krakowskiego. Koncze bo ten temat byl juz poruszany milion razy ale widac ze niestety niewiele sie zmieni na lepsze