| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-05-20 14:08:43 "Witam
Nazywam sie Wojtek Hojda i mam pewna propozycje dla Waszego Klubu. W dniach 7-8 czerwca, Firma Targi w Krakowie organizuje pod patronatem KATKu Tuning Show, ktory ma byc w zamierzeniu zlotem tuningowcow i targami firm /producentow, dystrybutorow, warsztatow, itp/ Dla waszego klubu mam propozycje uczestnictwa za darmoche /miejsce na pokazanie 5 samochodow, powieszenia bannera/. Glowny nacisk kladziemy na czesc "zlotowa" - konkursy /kreciolek, palenie gumy, najpiekniejsze auto, audio, itd - generalnie jestem rowniez otwarty na pomysly klubowiczow/ Patronat medialny objely miesiecznik GT i Radio Region W hali, ktora ma 5 500 m kw., beda stoiska firm tuningowych, warsztatow, sklepow, producentow itd, oraz samochody prywatne do pokazania /dla Klubow piec za darmoche, reszta po 25 zl netto za sztuke - ilosc dowolna i mozliwosc powieszenia bannera klubu - tylko musze wiedziec wczesniej/ Prosze o kontakt, a jak beda jakies pytania, chetnie odpowiem. Impreza dotyczy klubow z calej Polski. Pozdrawiam i czekam na kontakt. Wojtek Hojda Targi w Krakowie S.A. www.targi.krakow.pl" Ktoś chętny ? Widynka nie chcemy bo zasyfi posadzke olejem i nie bedziemy za to płacić !!! NOWE KOSZULKI W BUTIKU -> www.butik.pl/koniu ![]() |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-05-20 14:15:01 Kurcze gdybym był gotowy...tj.mój 3p,czemu nie Fajna sprawa taki zlocik Nie ma co...POKAŻMY SIĘ!!!!!!!!!!! Zrobic cos na ten styl....
przecierz kilka "old-school" bryczek sie znajdzie... moze np.: Blady ze swoją 132, i Qattro Bratek 125 ,Koniu,MQQEEN ze swoim dopieszczonym 126, czy Yaro......lub ktokolwiek zechce sie pokazać Ludzie ruszmy w Polskę i pokazmy sie....kurcze bo mamy troche zaległości jesli chodzi o "CLUBBING" w porównaniu z reszta Europy!! Jazda na zlot!!!!!!!!!!! Dziękuje za uwagę, życze miłego dnia! The End! Fiat 128 3p 155 KM/225 Nm !!!!!!!!!!!!!! ...soon...!!!! [ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-05-20 14:38:56 ] |
mountez F&F Sympatyk | 2003-05-20 14:16:56 pokazac sie warto!
koniecznie trzeba wystawic ekipe:) |
Bratek Megan Cabrio Ostrow Wielkopolski | 2003-05-20 14:47:08 Namnie i mojego 125p mozecie liczyc , moge sie pokazac i reprezentowac klub , to by byla niezla reklama dla klubu jestem bardzo chetny |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-05-20 15:19:13 Jeśli byłoby chętnych dużo osób zeby sie zaprezentować, to sie złożymy na wjazd. Mamy 5 miesjc wolnych czyli 125zł rabatu. Wiec wszyscy mogli by wjechac z jakas zniżką Fajnie jakby kazdy mogl sie jak najszybciej zdeklarowac zeby wszystko ustalić. I zaprezentować fury w takim klimacie jak pokazal Qba na fotkach |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-05-20 19:50:24 wypranie flagi to 5 minut, wysuszenie następne 60..... ja mogę się z kimś ścignąć, bo i tak temu silnikowi nie wróżę długiego życia... mogę też wystartować w konkursie offroad |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | 2003-05-20 21:04:50 moj demo-car F&F na pewno sie pojawi... rdze przykryjemy blotem i wystylizujemy na rajdowke swiezo przywieziona z OSu szutrowego widynek..nie offroad tylko poduszkowcow TheFiatAndTheFurious ![]() |
Bratek Megan Cabrio Ostrow Wielkopolski | 2003-05-20 21:47:15 no ja i Maly bedziemy na 99% ,bede poczebowal pomoc jedynie przy zalozeniu felg na miejscu , panowie pomozecie ??? |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-05-20 22:08:18 A ja jestem na etapie przemyśleń, i musze namówić mocha, bo sam niewyrobie z kasą. No i mam jeszcze sporo do zrobienia zanim mój malan bedzie wyglądał przyzwoicie... No zobaczymy, niemówię NIE, ale narazie TAK też nie. |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-05-20 22:22:11 MCQueen spanie na pewno uda sie jakos skombinowac wiec to nie jest problem. A twoj maluch jest naprawde powalajacy jakbys jeszcze zalozył tylna klape Czekamy na innych, bo musimy dac znac organizatorom |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-05-21 08:12:53 qrwa 7 mam szkołe i zaliczenia ale 8 swobodnie dałbym rade potrzebował bym jeszcze jakąs naklejke na pas przedni bo rdza jest zamalowana minią
[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-05-21 08:39:10 ] |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-05-21 10:13:48 będziesz 100zł do przodu Nie ma wiecej chetnych zeby pokazac swoje bolidy ? |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-05-21 10:39:26 Ja jestem na etapie przemysleń |
Blady F&F Sympatyk FIAT | 2003-05-21 11:33:04 Koniu , nie 100 a 250 podobno , to w końu 2 dni |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-05-21 16:12:10 Otrzymałem odpowiedź "Zgloszenie tych pieciu samochodow jest na podstawie pisma do mnie, ze zglaszacie swoj udzial i wystawiacie takie a takie auta (Imie i Nazwisko wlasciciela, marka , model i nr rej - zebysmy wpuscili wlasciwe) I to podpisane do mnie faxem, albo poczta zwykla (nie e-mail bo musze miec podpis reczny) A co do scenerii, mozecie zrobic co chcecie, nawet sztuczne jeziorko na srodku, tylko musze wiedziec wczesniej. Od nas dostajecie miejsce na hali pokryte szara wykladzina. Kazdy prad, woda, szafki, polki itd nas kosztuje u firmy, ktora nam to wypozycza, wiec za takie extrasy bedziecie musieli zaplacic. Ale jak sobie przywieziecie wlasne rzeczy i nie bedziecie potrzebowac wody ani pradu to mozecie robic co dusza zapragnie. Tylko podkreslam musze o tym wiedziec wczesniej, zeby zglosic u naszego "bossa" technicznego, bo jakby sie cos zawalilo to my ponosimy odpowiedzialnosc. Dla tych z innych miast mamy nawet mozliwosc rezerwacji hoteli po fajnych cenach. Jakby byly jeszcze jakies pytanka to sluze pozdrawiam Wojtek Hojda" |
Bratek Megan Cabrio Ostrow Wielkopolski | 2003-05-21 21:32:13 dobra ja mam pare konkretnych pytan odnosnie organizacji:
1 gdzie to jest? , jak ja tam trafie gdzie sie spotkamy i czy ktos nas poprowadzi ja kompletnie nieznam krakowa 2 o ktorej godzinie to sie zaczyna 3 gdzie spimy 4 jak to bedzie wygladac , gdzie bedzie samochud caly czas na tych targach wystawiony , jak to bedzie wygladac wieczorem gdzie fura stoi 5 czy czeba bedzie zaplacic cos za wjazd bo jak narazie to widze 4 fury gotowe na targi , chyba ze zel policzylem to sorki |