| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-04-30 10:48:42 wpadłem na taki pomysł zeby kazdy mógł opisac jaki styl jazdy ma , czyli czy szybko jezdi , lubi zawsze startowac i byc pierwszym ze swiateł itp.
Ja zaczne od siebie , chyba z racji ze duzo jezdze po trasach a wrecz bardzo duzo juz osiągam styl jazdy emeryta , prędkosci czesto do 130km/h i rzadko szybciej (zauwazyłem ze prawie kazde auto tyle jedzie , ostatnio jechałem w kolumnie co z taką prędkością jechała a auta było chyba z 6 w tym ciągu i zaden zadnego nie wyprzedzał), chyba ze ktoś mnie naprawde podkurzy
w miescie ekonomika bierze góre i nigdy nie zrywam sie ze swiateł jak to czasem inni robią stojąc koło mnie bo myslą ze jak przegazuje to ja tez to zrobie i bede sie zrywał jak głupi zeby 200m dalej stanąc na nastepnych swiatłach. Predkosći raczej nie wieksze jak 60km/h (ja sie nigdzie nie spiesze zreguły )
autostrad nie licze bo u nas prawie ich nie ma
A wiec mój styl to styl emeryta juz niestety , jazda autem przestała mnie juz bawić jakiś czas temu. [ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2007-04-30 10:53:49 ] |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-04-30 22:18:17 a u mnie to zalezy kiedy i jaki mam dzień
ale raczej hmmm.....
dobrze ze lampki economy nie ma w tej carince
sąsiedzi nazywali mnie już różnie]najfajniejsze było chyba pershing
i w sumie przez to mam teraz dwa progi zwalniające na mojej ulicy
inni mówią że nie muszą wychodzić z garazu by sprawdzić kto pojechał boi tak wiedza kto
czyli lubię jeździsz szybko ostro ale w granicach rozsądku i bezpieczeństwa
|