| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
krzysiekb0 witnica | 2007-04-15 13:24:10 Witam. Zapomniałem dodać, że auto jest w wersji angielskiej. Czy to jest jakiś problem przy montażu? |
krzysiekb0 witnica | 2007-04-30 21:36:04 Witam ponownie.
Bardzo prosiłbym o bardziej szczegółową odpowiedź . Rozmawiałem z gazownikiem u którego zakładało gaz kilku moich znajomych (wszyscy zadowoleni). Poleca on mi Instalacje firmy AG z komputerem Zenit i wtryskami Valtec. Jestem laikiem w tym temacie i prosiłbym o ocenę takiego zestawu. Jak on się będzie zachowywał z takim autem. A może ktoś ma takie AUDI zagazowane?. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam |
saabi1 Jastrzębie-Zdrój | 2007-04-30 21:40:27 PRINS jest najleprzy ale ma jeden minus NAJDROSZY.Choćiasz jak duzo jezdzisz to śie nieopłaca oszczędzać na instalce |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2007-05-01 12:35:52 Moim zdaniem nie należy oszczędzać na instalacji, bo to, jak widać m.in. na tym forum, mści się bardzo szybko na użytkowniku. Jeśli już gazować to porządną instalacją, w porządnym warsztacie z dużym doświadczeniem. Czy to się będzie kalkulować to musisz sobie sam policzyć. W dobrym warsztacie na pewno odpowiednio dobiorą komponenty. Samym użytkownikom trudno jest oceniać jakość komponentów, bo składniki to dopiero część sukcesu. Reszta zależy od warsztatu. Nawet najlepszą instalację można spitolić. Tak więc lepiej wydać więcej i mieć pewność, że wszystko jest ok. niż się potem bujać. |