Bolid numerro II

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oceńcie jak się wam widzi :
porthos.prv.pl w dziale nasze samochody

(wiem że ma spojlery, ale mimo to chyba i tak nieźle wygląda ?

sliczny ten crash test tłoka

Brzydko!! Bardzo brzydko postąpiła natura martwa z Twoja kieszenią. Nic nie wspominam o nakładzie pracy którą wpakowałeś w "agregat". Powodzenia w dalszych pracach i do .... . Nara.

wow, to tak się da!?

ten korbowód to prawdziwe dzieło sztuki ;] wystaw na allegro

ups... :/ ale crash... tuning kosztuje ;( szczegolnie w takich przypadkach... ;(

Na pewno pekl najpierw tlok ? :/ bo czemu korba wygiela sie az tak ? ja raz widzialem co korba sie tak wygiela... wtedy zabraklo smarowania (oleju) i korba zawienela sie wokol walu... przy okazji wybija dziure w bloku.
Bo nawet jakby tlok pekl to go trzyma cylinder i on sie nie rozwali to by zaczelo nawalac i wybierac gar... w koncu kaszel z peknietym walem korbowym (co jest w dwoch czesciach) tez dziala

BTW probowales zakladac gaznik z dacii ?

Zachowaj sobie na pamiatke np. jak przycisk do papieru!

albo dla potwierdzenia tezy...polak potrafi

takiej masakry jeszcze nie widziałem !!!!! a myślałem, że zrobi na was wrażenie mój zatarty tłok

Cytat:
2003-06-05 19:14:37, widynek pisze:
takiej masakry jeszcze nie widziałem !!!!! a myślałem, że zrobi na was wrażenie mój zatarty tłok

Musisz się bardziej postarać... włozyć w to trochę wysiłku, serca i zawartości portfela (niestety ;(( )

A może konkurs na najdziwniej 'przerobioną' część silnika ?

Pochwalcie się

mam już fotkę nic szczególnego po tym co zobaczyliście, ale zawsze coś

Cytat:
2003-06-10 20:11:44, widynek pisze:
mam już fotkę nic szczególnego po tym co zobaczyliście, ale zawsze coś

Tak trzymać

A tak na serio to nie życzę tego nikomu

Ale wy zdoolni jesteście hy hy hy hy. Moze wygrzebie gdzies w piwnicy tłok od mojego Ogara to sie pochwale swoimi zdolnosciami