LOB w Auto Tuning Świat i GT :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a co

mam już potwierdzenie
w GT i ATŚ ukażą sie informacje o LOB ( + zdjęcia/zdjęcie z IV LOB PARTY)
kiedy? prawdopodobnie w lipcowym

pzdr

i tak trzymać !!! Jednak nasz główny Prezes ma główkę na karku

Pozdrawiam

Robert

i o to chodzi, i oto chodzi ( Cleber, ten film to dzieło wszechczasów im wiecej go ogladam tym gorzej/lepiej sie czuje )

btw, Res podałem równiez aliasy www.bestiales.pl i www.omega.lob.prv.pl. Zauwazyłem ze www.los.omegas.bestiales.pl NIE DZIAŁA dziś - od 11:00 do 23:00 dlaczego?

Młody- podałem twój gsm do kontaktu na zlot lipiec/sierpień ( nie operdalaj mnie za dyktaturę , jakbys nie miał juz siły odpowiadac na pytania, skieruj ich do mnie, sory ze nie uprzedziłem

pzdr

i to "MIĘ" się podoba

Wow no to zajebioza trzeba będzie nabyć

Pozdro

Cytat:
2003-06-20 00:19:42, urg pisze:
.....
Młody- podałem twój gsm do kontaktu na zlot lipiec/sierpień ( nie operdalaj mnie za dyktaturę , jakbys nie miał juz siły odpowiadac na pytania, skieruj ich do mnie, sory ze nie uprzedziłem

pzdr

Jakieś szczegóły?

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Urg, dzisiaj o 10:31 działają wszystkie 3 - bestiales; omegas.bestiales; los.omegas.bestiales;
dowiem się czym była spowodowana chwilowa niedyspozycja.

co do zlotu lipiec sierpień to przecież miał być w augustowie i Prezes Młody upoważnił mnie do ustalenia wszystkich szczegułów, z tego co pamiętam to Piotr będzie w tym czasie gdzieś u madziarów
do końca przyszłego tygodnia postaram się podac szczegóły, przynajmniej dwa terminy do akceptacji.

Pozdrawiam