MotoNews.pl
2 Problemik- prosze o pomoc! (183744/89) - PT

Problemik- prosze o pomoc!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od pewnego czasu sporadycznie zdarzało się, ze jak wrzucałam kierunek tak tylko żeby raz mignąć to "coś" zaczynało świrować i robiło się tak jakby wypadł bezpiecznik albo byla przepalona jedna żarówka, szybko zapierniczał kierunkowskaż ale na zewn się nie świecił.
Wczoraj jednak tak się spięło coś, że poszedł nam dymekz okolic Od pewnego czasu sporadycznie zdarzało się, ze jak wrzucałam kierunek tak tylko żeby raz mignąć to "coś" zaczynało świrować i robiło się tak jakby wypadł bezpiecznik albo byla przepalona jedna żarówka, szybko zapierniczał kierunkowskaż ale na zewn się nie świecił.
Wczoraj jednak tak się spięło coś, że poszedł nam dymekz okolic dzyndzla od kierunków.
Ktoś może ma jakieś sugestie w tym temacie?

Ratunku!!

Musisz to rozebrac i zobaczyc. Pewnie sie ukruszył plaskik , na którym sa takie styki(blaszki ) i sie spiecie zrobiło. Jak rozkrecisz to zobaczysz....

hehe ja rozkrece
a możesz mi podpowiedzieć co mam kupić jak jutro kolega będzie mi rozkręcał samochód? Jakie części? Jakieś przekażniki czy cos?

Cytat:
2007-05-05 11:31:38, annetka pisze:
hehe ja rozkrece a możesz mi podpowiedzieć co mam kupić jak jutro kolega będzie mi rozkręcał samochód? Jakie części? Jakieś przekażniki czy cos?

Jeśli to kolega będzie Ci rozkręcał to niezbędny będzie browar a nawet dwa .
Jak rozkręci to zobaczy co jest grane.

ale chcialabym zeby mial wszystko co bedzie trzeba wymienic

tez bym tak chciał . Sprawdz na poczatek bezpieczniki, moze sie przepaliły. Jesli kierunki szybko migaja moze sie przepalił przekaźnik (przerywacz) kierunkowskazów . ale tak przez neta to mozna gdybac!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Tomasz1023 dnia 2007-05-05 12:08:15 ]

Ale lampy normalnie świecą, cały problem odbywa sie wewn kabiny a jak następuje to "śpięcie" to wtedy lampy wogole nie swieca