Wypadek kol. Klubowego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dostałem od Andika na GG i nie wiem czy on to zamieścił na forum więc ja to robię.
Pamietacie kolege klubowego ze Sz-na ktory niedawno na forum chwalil sie swoim espero na 19 calowych alu >??
Espero na 19"kach

[ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2007-04-18 19:51:38 ]

Cytat:
2007-04-18 19:49:06, Paint pisze:
Dostałem od Andika na GG i nie wiem czy on to zamieścił na forum więc ja to robię. Pamietacie kolege klubowego ze Sz-na ktory niedawno na forum chwalil sie swoim espero na 19 calowych alu >?? Espero na 19"kach [ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2007-04-18 19:51:38 ]

widac próbował je modernizowac to było ładne Espero a co z kolega

Cytat:
a co z kolega

Nie wiem

Patrząc na obrazki to koledze zapewne nic wielkiego się nie stało. Mnie natomiast ciekawi ta farba podkładowa na złomero. Pewnikiem pędzlem położona.

Cytat:
2007-04-18 20:38:03, piotr_ek pisze:
Patrząc na obrazki to koledze zapewne nic wielkiego się nie stało.

o ile pasy mial zapiete ale spoko..kolega sie napewno zamelduje w klubie..bedzie felgi sprzedawal..bo to najdrozsze co ostalo po tym samochodzie

wyklepie sie to tylko maska zderzak błotnik i nosek troche zawiechy i chłodnica
a fele łedne łedne

Cytat:
2007-04-18 21:18:03, Kula69 pisze:
wyklepie sie to tylko maska zderzak błotnik i nosek troche zawiechy i chłodnica a fele łedne łedne

moze i ladne ale albo na autobahn albo na tory kolejowe

no złomero nawet calkiem konkret tak jak te fele
chociasz ciekawi mnie tez jak mu sie wspomaganie sprawiało przy takich laciach no i oczywiscie te spalanie
mimo to całkiem fajny samochodzik

a ja myślę, że esperak jest wdzięczny za to, że ukrócono mu żywota

Cytat:
2007-04-18 20:38:03, piotr_ek pisze:
(...)Mnie natomiast ciekawi ta farba podkładowa na złomero. Pewnikiem pędzlem położona.

Chyba nie to farba stelth (taka jak w niewidocznych myśliwcach)

A tak wogule to fajnie wyglądał

No wreszcie ktoś zamieścił info o tym wypadku.
Auto rzecz nabyta,,,,przykro, że Kolega jest nieco obity.
Pytanie: z czyjej winy było bummmm???

Zastanawia mnie co "zaatakowało" tego Esperaka...bo drugiego pojazdu nie widać.

Rat roda chciał z niego zrobić. Fajne felgi miau...

Napisane wyraźnie, że Passat

Nawet na zdjęciu jest

Czerwone B3 Combi

Cytat:
2007-04-19 09:10:10, Zoltar pisze:
Napisane wyraźnie, że Passat Nawet na zdjęciu jest Czerwone B3 Combi

No to raczej nie czerwone... czerwonego to ja tam widze tylko Merca... a ja myślałem że to ja jestem dalotnistą

Spojrzałem o 6 rano i chyba było słabo

Współczuję ze względu na wypadek

A co do Esperaka:
- Zajeb.... matowy lakier. Po pierwsze niepowtarzalny w tym wydaniu auta, a po wtóre wymaga niezmiernie dużo pracy by wyglądał efektownie.
- Felgi dobrze się prezentują, choć rozmiar istotnie przesadzony jak na to auto.
- Z tego co widzę, auto ma bardzo ciekawy przedni zderzak... ok. miało ciekawy przedni zderzak

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-04-21 17:22:58, SpeedR pisze:
Po pierwsze niepowtarzalny w tym wydaniu auta, a po wtóre wymaga niezmiernie dużo pracy by wyglądał efektownie.

No... minia położona pędzlem identycznie wygląda.

jakby sie tak przyjzec to widac ze chłopak cos robił z klapa bagaznika szkoda tylko ze auto pewnie do kasacji

Ladne to bylo , szczegolnie lakier - niestety kolor niepraktyczny, mozna stracic przez niego zycie; auto zlewa sie
sie z asfaltem i nawet wlaczone swiatla wiele nie pomoga , moge sie zalozyc ze kierujacy paskiem tlumaczyl sie ze nie zauwazyl espero.