Majówka. może jakieś spotkanie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
może byśmy się tak spotkali np. 3 maja gdzieś w ustalonym przez szanowne grono miejcu? niewazne czy dupowozami czy fiatami , zapomniałem juz jak co niektorzy wygladają

jestem za nie musi być chlania ale może jakiś mały grill

a moze tak na zwirowni w bolesławiu??

zrobmy sobie gdzies grilla. wujas ja cie juz nie pamietam.planowalismy cie nawet nawiedzic w ten weekend

Jak nigdzie nie pojade to jestem na bank

ja raczej nie dam rady bo chyba pojade odwiedzic stare pijackie studenckie mordy na rajdzie PK w Milówce

mnie prawdopodobnie od 2 do 5 nie bedzie w krakowie zreszta 5 i 6 tez raczej odpada
jesli juz to moze w poniedzialek??? tzn 30tego popoludniu? ew 1 ?

a moze wpadniecie pod korbielów? ale ja dopieo jestem piatek sobota niedziela.

ja bym się pisał. Żwirownia może być

A wpada ktoś do Krzeszowic w sobote po południu na impreze pozlotową?

-----------------
--=RACE TECH=--

To jak chłopaki, będzie jakiś spot?

mysle ze będzie, tylko ze mi pasuje tylko 3 maj, odzywam sie dopiero teraz bo dopiero teraz oodzyskałem internet

Może więcej konkretów? Gdzie? Bolesław?

a w olkuszu placyk juz jest nieczynny ???? tam slask ma taka sama odleglosc co krakow no chyba ze z kraka sie nikt nie wybiera, bo ja jeszcze nie wiem czy bede ale sie postaram

Nic mi o tym nie wiadomo, żeby placyk był zamknięty...
Mnie Olkusz pasuje. To ja czekam na konkrety.

panowie , ja rzuciłem propozycje, nie chce decydować za wszystkich bo nie mam takich uprawnien ani ochoty, ustalcie gdzie będzie najwygodniej, ja proponuje bolesław

Cytat:
2007-04-29 22:53:48, Poramancza pisze:
panowie , ja rzuciłem propozycje, nie chce decydować za wszystkich bo nie mam takich uprawnien ani ochoty, ustalcie gdzie będzie najwygodniej, ja proponuje bolesław

Marku,a ja proponuje Scilly albo Cornwalie...

ktoś musi wziąść na klate ciężar zapodania daty...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

dobra widze ze nie ma kompletnie odzewu. Ja sie umowilem z wujkiem pomaranczą na jutro czyli 3 maja na grillowanie. Prawdopodobnie skoczymy nad sosine. jak ktos jest chętny to nie widzę przeszkod. albo piszcie albo dzwoncie. Wstępna godzina to 11 na miejscu czyli z kraka kolo 10 trzeba by wyjechac, myslę ze to wystarczy zeby się wyspac. Ewentualnie jakby kto nie mial transportu to ja mam wolne miejsca w dupowozie, zrobi się sciepe i bedzie ok, tylko zwine dopiero ze stacji orlenu pod makro. mam nadzieje ze ktos się ozwie.

jo bede.

elvisem ??