[K] budę 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie na zewnątrz może mieć wgniecione jakieś elementy blacharskie i lekko pordzewiałą ale podwozie musi być igła!!
najchętniej z wrocławia bądź okolic i wiadomo za rozsądne pieniądze czekamy na propozycje!

spiszemy umowe i mozesz brac. reszta na priv

na 126p.iq.pl jest fo wziecia free (za umowe) buda wyspawana pod rajdówke.

na hodze obiło mi sie o oczy że była ostatnio buda, ale nie wiem czy ogłoszenie nadal aktualne.

Edit:buda do 126MAXi za free !! 21 kwietnia 2007

witam odam za syboliczną złotówke bude z drzwiami klapami szybami do fiaa 126 maxi pod swapa wymaga lakieru oraz poprawek lakierniczych

http://www.ee.pw.edu.pl/~zukp/budyn/pics/galeria/Rally%20Wyszkow%202006/slides/13.html

cena: syboliczna złotówka
telefon: 517 221 593
imię i nazwisko: Piter Solution
adres: Warszawa
województwo: mazowieckie
e-mail:

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2007-04-23 16:20:06 ]

fajna oferta ale warszawa to już nie mój zasięg na razie trwają pertraktacje z bizerem ale wciąż czekam na inne propozycje.

cechu podjedź jutro do mnie na warsztat.mam eleganta ale jest troche podrdzewialy i silnik był już chyba 3 razy przegżany.papiery ma

bizer jak bys byl we wrocku z buda przypadkiem to podbij do kraka nie daleko jest..... pozdr i sory za ot

Ja mam ale zarejestrowaną na 1100 jak cie interesuje Cała obspawana pod klatke Podwozie zrobione zakonserwowane 3 miesiące temu Przygotowany pod hamulce tarczowe (flansze pod zaciski z firmy TRS)

interesuje mnie tylko 650.
w dalszym ciągu czekam na propozycje i na wieść od bizera bo coś się nie odzywa.

nie dałem rady porobić fotek, jak wróciłem do chaty było już ciemno

jutro dokonczymy negocjacje

to ja pisałem, konta mi sie pokichały

czekam bizer
co do krzyska zaraz będę dzwonił do kumpla i może jeszcze dzisiaj podjedziemy zobaczyć

ok otrzymałem zdjęcia budy od bizera jednak jeszcze na dniach pojadę obejrzeć malucha od krzyśka i wtedy będę myśleć bo jak by nie patrzeć trochę mnie ta odległość przeraża...

mojego boba gopsć kupił z krakowa i sie nie przeraził odległoscią