MIESZEK DO OMEGI NA ALLEGRO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13589760

Chyba się skuszę!

bllleeeeee .... to wstretny skaj....

maryjank nie jestem pewien ale ja chyba dawalem 60 zl za zajebisty mieszek ale z dobrej skóry.Mam go juz 2 lata i wyglada jak nowy.Jak chcesz to dowiem sie ile ten facio chce teraz dokladnie bo on sam to szyje i sprzedaje. Sam robilem u niego kierownice.Zna sie facet na robocie.Poprostu jest dobry i tani.

Witam

Moja teściowa w ramach odrabiania wiana za córkę uszyła mi takie "mieszki" na gałkę biegow i dźwignię hamulca , w 20 minut za frajer zdjęcia w profilu

Pozdrawiam
Edmund Dantes

automat górą - mieszek po 200 000 wygląda ja nowy

pozdro

Cytat:
2003-06-06 19:58:22, daro_el pisze:
maryjank nie jestem pewien ale ja chyba dawalem 60 zl za zajebisty mieszek ale z dobrej skóry.Mam go juz 2 lata i wyglada jak nowy.Jak chcesz to dowiem sie ile ten facio chce teraz dokladnie bo on sam to szyje i sprzedaje. Sam robilem u niego kierownice.Zna sie facet na robocie.Poprostu jest dobry i tani.

Dzieki za dobre chęci ,podsunełes mi mysl - poszukam u siebie na miejscu .Trochę fachowców w mojej okolicy przybyło (strefa ekonomiczna)bo sa firmy które obszywaja kierownice robia tapicerki i fotele do aut i to z wyższej półki.

Kierując się sugestiami, które padły w tym wątku, zabrałem z Omesi mocno sfatygowany mieszek, "zdemontowalem" - czyli odkleilem od ramki i rozprułem na 4 czesci, potem wyciąłem ze skórki takie same kształty i dałem mamuśce do zszycia. Efekt niesamowity Wygląda o niebo lepiej niż oryginał, no i prawdziwa skórka a nie podróbka